Agriturismo i Stella Cilento i Kampanien

Agriturismo I Fornari

 
Agriturismo I Fornari är inte tillgänglig i dagsläget
Agriturismo I Fornari är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Stella Cilento här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Mitt i den vackra naturparken Cilento högt över havet i härliga omgivningar ligger denna lilla charmiga agriturismo.

Nära kusten

Här befinner man sig uppe på Cilentos högland men med god närhet till de fina sandstränderna. Då vägarna upp och ner från gården är små tar det ca. 30 min att köra ner till kusten. Önskar man att bo i lugna och vackra omgivningar så är I Fornari ett utmärkt val. Dessutom finns det en skön pool samt mountainbikes, lekplats och en boccia bana för gårdens gäster att roa sig med.

Läs mer om Agriturismo I Fornari

Smaka de traditionella rätterna

Stilen är rustik men välbevarad. I restaurangen har man valt att bevara den stora karakteristiska olivpressen som i sin tid användes flitigt för att framställa olivolja. Restaurangen erbjuder traditionella rätter från det rika urval av råvaror som växer och produceras i Cilento områdets dalar och frodiga berg. Under årets varma månader ska man självklart äta utomhus på den övertäckta terrassen som har en fin utsikt över dalen.

Privat terrass

På gården I Fornari finns det 5 rum som alla är utrustade med satellit-TV, aircondition och utgång till en privat terrass eller trädgård samt badrum med toalett och dusch. Det har dessutom blivit inrett en suite med möbler från 1700-talet där det även finns en himlasäng och vars badrum är utrustat med badkar med vattenmassage.

Rummen på Agriturismo I Fornari

Dubbelrum med terrass och

Det finns två dubbelrum på gården. De har båda eget badrum med toalett och dusch, dubbelsäng samt utgång till en möblerad terrass.

Dubbelrum med terrass och

Gårdens enda svit har himmelsäng, badrum med toalett och dusch samt badkar med vattenmassage. Vidare har man utgång till egen terrass. Detta är I Fornaris mest exklusiva rum för en vistelse med maximal komfort trots att du bor på landet. I sviten finns det plats för en extra säng.

4-bäddsrum med terrass och

Det finns två familjerum på I Fornari. Dessa rum har ett rum med dubbelsäng, rum med våningssäng och badrum med toalett och dusch samt utgång till en terrass med bord och stolar. Rummet mäter ca. 40 m² och priset beror på barnens ålder.

5-bäddsrum med terrass och

Det finns två familjerum på I Fornari. Dessa rum har ett rum med dubbelsäng, rum med våningssäng och enkelsäng samt badrum med toalett och dusch. Vidare har man utgång till en terrass med bord och stolar. Rummet mäter ca. 40 m² och priset beror på barnens ålder.

Dölj texten
 
 
search map