Hotell i Sorrento

Villa Pane Country House

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Om du föredrar ett mindre ställe med intim atmosfär och personlig gästfrihet, då bör du titta lite extra på Villa Pane Country Resort. Frukosten består givetvis av hembakat och kan avnjutas under bar himmel. Här råder total relax och vackra omgivningar!

Terrass med utsikt över kusten och landskapet

Villa Pane Country Resort är en privatägd villa, byggd 1969, i tre plan som ligger fint inbäddat i det gröna och hela stället andas hemtrevnad och avkoppling, och de som bidrar till den goda stämningen är värdparet själva. Du blir väl omhändertagen inte bara när det kommer till servicen utan vi är även övertygade om att du kommer att må som en prins efter att ha smakat på Anna Marias mat, eftersom vi vet att hon lägger stor vikt och passion för sin matlagning. Och hon håller, till allas glädje, även matlagningskurser regelbundet där du bl a får besöka en gård och lära dig mer om olivoljetillverkning. Egentillverkade likörer, olivolja, marmelader mm är något du blir serverad och givetvis kan du handla med dig lite av dessa godsaker hem.
Förutom en tillhörande lummig trädgård finns det sköna terrasser där du kan koppla av och njuta av tillvaron. Frukosten kan du välja att äta på rummet, i frukostmatsalen eller ute på terrassen när vädret tillåter det. Här finns en liten bar som serverar vin, likörer och annat smått och gott och i anslutning till denna en uteterrass där det även serveras middag, under bar himmel.

Läs mer om Villa Pane Country House

Ditt gömställe

Det fantastiska med denna kust är just landskapet, det frodiga mot det karga, men det innebär samtidigt att det kan vara lite snåriga vägar. Villa Pane Country Resort ligger ca. tio minuter från Sorrento (ovanför) och med en härlig utsikt över kusten och staden. Placeringen innebär att du har fina möjligheter till vandring men du kan även ta dig runt kustremsan till havs. Spännande utflyktsmål som Positano, Amalfi, Capri och Ischia ligger inom räckhåll, så även Sorrentos stämningsfulla centrum där du finner butiker, barer och restauranger. Väl ”hemma” igen kan du koppla av till fullo, här finns en liten upphöjd ”plungepool”, mer för att svalka sig i, och ett soldäck där du har solstolar till ditt förfogande.

Byns konstruktion gör att det kan vara lite klurigt att köra ända fram till villan, som är smal och brant, men du kan parkera nedanför på parkeringsplatsen. Givetvis blir du hämtad och får även hjälp med ditt bagage. Villans egen parkering är liten och passar mindre bilar och motorcyklar.

Rådfråga gärna värdparet

Om det är något du undrar över eller önskar så ställ dina frågor till Luigi, Anna-Maria eller deras söner Gianluigi och Tonino. De vill att du ska trivas och gör vad de kan för att vara dig tillmötesgående. Shuttlebuss till Sorrento's centrum, 5 ggr per dag, ingår i priset. Vi vill påpeka att lunch och middag serveras på förfrågan. På Villa Pane är maten hemlagad och är du intresserad av en plats i restaurangen bör du boka plats i förväg.

Rum i traditionell stil

Rummen är enkla men trevliga och inredda i traditionell stil. Alla rum är olika, en del har snedtak och en del har balkong och utsikt över havet. Alla har dock samma faciliteter och är utrustade med aircondition, Sat-TV, Wi-Fi, förvaringsbox, telefon, vattenkokare, minikyl samt privat badrum med toalett, dusch och hårtork.

Läs om rummen på Villa Pane Country House

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map