Hotell i Sorrento

Ulysse Deluxe Hostel

 
Ulysse Deluxe Hostel är inte tillgänglig i dagsläget
Ulysse Deluxe Hostel är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Sorrento här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Med kvalitet som ett 3* hotell och priser som ett hostel bor man med bra läge och gångavstånd till centala Sorrento (ca. 5 min från Piazza Tasso), hamnen och tågstationen. Ulisse Deluxe Hostel framstår som modernt och inredningen är snygg med fina detaljer i både rummen och de allmänna områdena.

Vid entrén finner man en stor lounge med soffor, flat-screen TV, internet-point, bar och reception som är öppen dygnet runt. I alla gemensamma utrymme har man tillgång till gratis wi-fi internet. I frukostmatsalen serveras det en frukostbuffé med bl.a. bröd, pålägg, yoghurt, sötsaker samt kaffe, te och juice. Dessutom finns det en separat restarang som serverar lokala rätter från Sorrento och Medelhavet.

Läs mer om Ulysse Deluxe Hostel

Det finns både garage och parkeringsplats som gästerna kan benytta mot betalning. I byggnaden bredvid har gästerna tillgång till wellness-center som erbjuder SPA, gym och pool (mot betalning). I receptionen kan man få hjälp med bokning av transfers, restauranger och båtbokning.

De totalt 50 rummen är alla smakfullt och modernt inredda. De framstår som ljusa, rymliga och är utrustade med aircondition, TV,förvaringsbox, telefon, minibar samt badrum med toalett, dusch och hårtork. Dessutom finns det HCP-vänliga rum med stora badrum så man kommer fram med rullstol.

Dölj texten
 
 
search map