Semesterbostad i Sorrento

Terrazza Correale

 
Terrazza Correale är inte tillgänglig i dagsläget
Terrazza Correale är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Sorrento här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Terrazza Correale ligger på översta våningen i en byggnad i Sorrento. Det är ca. 250 meter till den offentliga busstationen och tågstationen med fasta förbindelser till Napoli och Amalfikusten, ca 600 meter till hamnen var man kan segla till öarna Capri, Ischia och Procida. Sorrentos kommunala park varifrånd et finns en hiss ner till stranden ligger ca. 400 meter från huset. I närheten finns det restauranger, affärer och kaféer.

Trerumslägenhet med 4 sovplatser:
- Lägenheten är ca. 60 m² och ligger på fjärde våningen (det är ca. 60 trappsteg från gatan upp till lägenheten). Lägenheten består av kokvrå (två kokplattor) med elektriskugn, matsal, uppehållsrum med dubbelbäddsoffa och utgång till en stor terrass, sovrum med dubbelsäng samt badrum med toalett och dusch (Obs man måste gå igenom ett av sovrummen för att komma till badrummet). På den stora terrassen finns det solstolar, bord och stolar samt en vacker utsikt över havet. Mot betalning kan man få aircondition. Offentlig parkering finns i närheten.

Läs mer om Terrazza Correale

Trots det vackra läget och den stora terrassen så har lägenheten några negativa inslag. Möbleringen ser bra ut på bilderna men är i verkligheten ganska sliten. Köket är så litet att man nästan måste äta utomhus, på restaurang eller pizzeria(lyckligtvis har Sorrento matställen i alla prisklasser). Man ska dessutom veta att den intilliggande lägenheten, som har samma ägare och som sällan används, har utgång till samma terrass.

Dölj texten
 
 
search map