Semesterbostad i Sorrento

Tasso Suites

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Sorrento har det hela och lite därtill

Sorrento har alltid varit en favorit bland skandinaviska resenärer och det finns det många orsaker till. Sorrento ligger nämligen otroligt vackert med utsikt över både vulkanen Vesuvio och Neapel. Det är en riktig stad med ca 17.000 invånare vilket innebär att här finns ett bra urval av matställen, affärer, butiker, caféer osv. Dessutom har staden en station med direkt förbindelse till Neapel och med stopp i bl. a Pompeji. Föredrar du att ta dig fram till sjöss går detta också bra och du når Neapel även med båt, liksom öarna Capri och Ischia. Utöver detta finns det naturligtvis även bussar som tar dig runt längs Sorrento- och Amalfikusten, och sist men inte minst har vi de olika badmöjligheterna. Du kan utan problem sätta samman ett fint program med ett varierat utbud oavsett om du väljer att åka under sommaren eller i för- och eftersäsong, då priserna är riktigt bra och många väljer då att stanna lite längre.

Upplev din italienska dröm

Den italienska drömmen innebär för många att bo bland de lokala och ha möjlighet att gå på marknad med de italienska "mammorna" för att inhandla dagens måltider. Detta kräver naturligtvis att du bor i lägenhet, vilka det inte finns så många av i Sorrentos centrum, precis som här på Tasso Suites. Här bor du i välfungerade lägenheter mitt i stadens historiska centrum med balkong. På Tasso Suites kan du även välja att bo i hotellrum, som det finns totalt tre kategorier av varav två av dem har balkong.När du bor i hotellrum ingår frukost. På Tasso Suites bor du tätt på stationen och du kan promenera ner till hamnen och som ett extra plus har du stadens teater som närmsta granne. Ytterligare en fördel är att här finns en dygnet runt bemannad reception så har du frågor eller behöver praktiska göromål så är det bara att säga till.

Läs mer om Tasso Suites

Bröllop i Italien

Om du är en av dem som svimmar över de vackra scenerna i Susanne Biers film "Den skallige frisören" som på svenska har titeln "Bröllop i Italien"- så är Sorrento också ett rätt val, för det var nämligen här den spelades in. När du går runt i kvarteret kommer du att nicka igenkännande till bl. a den lilla klostergården som agerade kuliss till bröllopet och den gamla loggian där Pierce Brosnan njöt sitt kaffe. Filmen har gjort att göra Skandinavien och framför allt Danmark ännu mer omtyckt än det redan var och går du förbi turistinformationen så vill den söta personalen mer än gärna peka ut alla filmens viktiga locations.

Bo bra med egen balkong

På Tasso Suites kan du välja mellan att bo i lägenhet med självhushåll eller i rum med frukost inkluderad.

Lägenheterna är både ljusa och rymliga och de moderna möblerna är av god kvalitet. Du har din egen balkong eller terrass ,men förvänta dig ingen utsikt över havet eftersom du bor mitt i stan. Alla lägenheter har pentry med gasbrännare, ugn, micro, vattenkokare och kylskåp. Utöver detta aircondition/värme, telefon, kassafack, Sat-TV, Wi-Fi samt badrum med toalett, dusch och hårtork.

Hotellrummen håller samma höga standard och finns i katgeorierna Classi, Superior och Deluxe. De två sista har egen balkong eller terrass och alla rum har aircondition/värme, telefon, kassafack, Sat-TV, Wi-Fi samt badrum med toalett, dusch och hårtork.

Läs om l√§genheterna på Tasso Suites

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Gästomdömen av Tasso Suites

Läs personliga omdömen av Tasso Suites som ligger i Kampanien. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Tasso Suites. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Supercentral lägenhet

Härligt central lägenhet. Helt perfekt läge för att se den fascinerande Påsk-processionen.

Läs mer
 
search map