Hotell i Sorrento

Sorrento Town Suites

 
Sorrento Town Suites är inte tillgänglig i dagsläget
Sorrento Town Suites är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Sorrento här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Ställets namn beskriver på bästa sätt vad man kan förvänta sig när man ankommer till Sorrento Town Suites trevliga rum mitt i den gamla bydel.

Detta är ett litet B&B med endast 10 rum vilket ger en intim, mysig och familjär stämning - en atmosfär som den unga personalen i receptionen värnar om att bibehålla.

Läs mer om Sorrento Town Suites

Byggnaden, där rummen ligger, är nyrenoverad i 2006 och framstår som inbjudande och komfortabel. Trots den centrala placeringen, endast några få minuters promenad från Sorrentos centrala torg Piazza Tasso, känner man här fred och ro eftersom villan ligger tillbakadragen från larmande trafik och turistmassor. Några av rummen vänder dessutom ut mot trädgården, en skön oas, som är en av de få tillbakavarande i Sorrentos centrum. Trädgården är privat och hör inte till boendet men det gör inte utsikten dåligare eller doften från trädgårdens karakteristiska citronträd mindre attraktiv.

Har man behov för ett svalt dopp kan man mot ett mindre belopp använda sig av swimmingpoolen på ett närliggande hotell ca 200 meter bort eller stationen som också ligger 200 meter bort, varifrån det är förbindelse till Pompei och Napoli flera gånger om dagen.

Alla rum har privat balkong eller terrass. De är alla trevliga men enkelt inredda. De har aircondition, satellit TV, kylskåp, telefon, säkerhetsbox och ca. halvdelen har ett litet men välutrustat tekök. Här finns dubbelsäng eller två enkelsängar, bord och stolar samt möjlighet för en eller två extra sängar, badrum med dusch, hårfön och toalett. Det finns möjlighet till internet i alla rum mot betalning. Varje morgon bjuds det på frukost på en närliggande bar ca 50 meter från byggnaden.

Dölj texten
 
 
search map