Omdömen från Residence Tasso

 
Residence Tasso är inte tillgänglig i dagsläget
Residence Tasso är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Sorrento här
Endast boende
+Flyg & boende
Endast bilhyra
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Residence Tasso

Läs personliga omdömen av Residence Tasso som ligger i Campania. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Residence Tasso. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2011
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod April 2010
Antal resande 5 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod April 2010
Antal resande 7 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet
Sari och Erik från Skutskär i Sverige bodde på Residence Tasso i Sorrento från den 11. till den 18. april 2009.

Sorrento var en trevlig stad, området kring Piazzo Tasso var väldigt livligt just under påskhelgen, men sedan lugnare. Residence Tasso var perfekt beläget, en enkel och trevlig lägenhet. Det vore mer praktiskt att träffa er i lägenheten och göra upp om kontraktet än att man ska behöva ta sig till Sant´ Agnello. Sorrento ligger perfekt till för att göra dagsturer till byarna för vandringar i bergen, bra förbindelser med Sita-bussarna." Glassbaren Primavera kan vi rekommendera - kanongod glass!

Upplysningar om recensenten

Resperiod April 2009
Antal resande 2 Vuxna
Namn
Bertil med sällskap från Oxie i Sverige bodde på Residence Tasso i Sorrento från den 7. till den 14. februari 2009.

Sorrento är ett bra utgångsläge för vandringar. Ta bara bussen någonstans och vandra tillbaka. Stanna vid ett matställe och njut av utsikten, den goda maten och drycken.Nära till Capri och Pompeji.Det behövs ingen hyrbil här. Bussen är jättebilligDen tar dig överallt.Hotell Tasso ligger centralt.Men de kundegott ha frottehanddukar istället för de tunna handdukarna som fanns.Italienarna är trevliga och hjälpsamma liksom personalen på In-Italia. Vi skall tillbaka, om Tasso skaffar andra handdukar.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Februari 2009
Antal resande 4 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2009
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2008
Antal resande 4 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2008
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2008
Antal resande 2 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2008
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

Sida 1 2 3 Nästa sida
 

Liknande ställen

Hotel Settimo Cielo

Sorrento, Campania

Costa Alta

Sorrento, Campania

Alcione Residence

Positano, Campania

Rekommendationer till dig

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno, Toscana

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Populärt i Campania

Due Relais

Vietri sul Mare

Villa Mirella

Palinuro

search map