Semesterbostad i Sorrento

Residence Tasso

 
Residence Tasso är inte tillgänglig i dagsläget
Residence Tasso är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Sorrento här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Mitt i den välbesökta syditalienska staden Sorrento ligger torget Piazza Tasso. Här finner man bl.a. Sorrentos rådhus och här på torget vistas människor under de flesta timmarna på dygnet. På en angränsande sidogata ligger Residence Tasso.

Lägenheterna i Residence Tasso glädjer många som vill bo i den kända och solrika staden för ut över den centrala belägenheten har lägenheterna aircondition och satelit-TV. Bemärk, ni befinner er i en livlig by där trafiken kan märkas.

Läs mer om Residence Tasso

Parkering mot betalning finns 300 meter från byggnaden och tågstationen finns 500 meter bort.
När lägenheterna finner man ett stort utbud av restauranger, pizzerior, caféer och diverse butiker. Endast 250 meter bort ligger stranden (mot betalning).

Byggnaden har hiss, reception och gemensam tvättstuga. Alla 10 lägenheter är dessutom utrustade med aircondition (som kan vara begränsad till vissa perioder under dagen) och satellit-TV samt en liten balkong. Lägenheterna vänder antingen ut mot gatan eller till en innergård.

Lägenheterna på Residence Tasso

Enrumslägenhet med 2 sovplatser

Lägenheterna är på 25 m² och består av rum med kokvrå och två enkelsängar samt badrum/toalett.

Tvårumslägenhet med 3 sovplatser

Lägenheterna är på 40 m² och består av rum med kokvrå och bäddsoffa, sovrum med två enkelsängar samt badrum/toalett.

Tvårumslägenhet med 4 sovplatser

Lägenheterna är på 40 m² och består av rum med kokvrå och dubbel bäddsoffa, sovrum med två enkelsängar samt badrum/toalett.

Trerumslägenhet med 6 sovplatser

Lägenheten är på 55 m² och består av rum med kokvrå och dubbel bäddsoffa, två sovrum med två enkelsängar i varje samt två badrum/toaletter.

Fyrarumslägenhet med 8 sovplatser

Lägenheten är på 75 m² och ligger på översta våningen. Den består av uppehållsrum med kokvrå (och stort kylskåp) och dubbel bäddsoffa, två sovrum med två enkelsängar i varje, sovrum med två bäddsoffor samt två badrum/toaletter.

Dölj texten
 
 
search map