Hotell i Sorrento

Hotel Zí Teresa

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Hotel Zi' Teresa är ett charmigt familjedrivet hotell som ligger på en lugn sidogata i centrala Sorrento. Det är få minuters promenad till stationen varifrån du kan ta tåget till Pompei, Neapel och flera andra städer längs kusten med lokaltåget Circumvesuviana. Härifrån kan du även ta bussen till den berömda Amalfikusten. Du bor som sagt mitt i centrum och det centrala torget Piazza Tasso samt Sorrentos urval av butiker och restauranger ligger allt på gångavstånd. Hamnen och stranden nås också till fots så bättre läge är svårt att hitta.

Njut av semestern på takterassen eller i den sköna poolen i trädgården

Hotellet ligger i en grön trädgård där det även finns en möblerad terrass samt hotellets lilla pool med solstolar och parasoller. Det finns reception, lobby, hiss, uppehållsrum med bar och restaurang. Här äter du dagens första måltid som består av en frukostbuffé, men du kan även äta middag på hotellet. Detta kan vara skönt efter en lång dag med utflykter om man inte vill gå ut och äta på stan. På hotellets tak återfinns den stora takterrassen med solstolar och inte minst en fantastisk utsikt över staden, havet, Neapel och vulkanen Vesuvius.

Läs mer om Hotel Zí Teresa

Komfortabla rum med möjlighet för balkong

På Hotel Zi' Teresa finns det totalt 58 rum som är snyggt inredda samt utrustade med telefon, satellit-TV, aircondition samt badrum med toalett, dusch eller badkar samt hårtork. De flesta av rummen har även balkong.

Läs om rummen på Hotel Zí Teresa

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Positano Art Hotel Pasitea

Positano, Kampanien

Hotel Villa Romana

Minori, Kampanien

Hotel Reginna Palace

Maiori, Kampanien

Populärt i Kampanien

search map