Hotell i Sorrento

Hotel Settimo Cielo

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Läget är helt enastående och vi frestas med att åka tillbaka gång på gång. Mellan dig och havet finn det inget som förstör sin utsikt. Och det är naturligtvis inte bara hav så långt ögat kan nå - det är också Sorrentohalvön, Pompeji och hela Napoli. På Hotel Settimo Cielo har du till och med utsikt från hissen. Det fantastiska läget betyder också att du kan promenera in till centrala Sorrento som ligger ca. 900 meter bort.

En pool du kommer vilja återvända till

Läget med den vackra panoramautsikten gäller inte endast själva hotellet - utan naturligtvis också poolen. När du ligger vid poolen, så känns det nästan som att vara ombord på en båt - med den skillnaden att hotellet inte rör sig ur fläcken. Det finns liggstolar så att du kan slappna av hela dagen lång. Det finns också dusch vid poolen.

Läs mer om Hotel Settimo Cielo

Du bor på rätt sida vägen

Kustvägen ligger uppe, bakom hotellet - och In-Italias utsände märkte inga störningar från vägen. Om du önskar att gå ner till hamnen Marina Grande, eller till stranden, så finns det trappor som leder dig dit. Det finns flera restauranger inom kort promenadavstånd - också om du inte vill gå hela vägen in till Sorrento. På själva hotellet finns en frukostrestaurang, där frukosten serveras som buffé och kan avnjutas antingen inomhus eller ute på terrassen medan du distraheras av den vackra utsikten. Det finns parkering på hotellet (mot tillägg). Läget, poolen, utsikten och egen balkong är helt klart bland hotellets styrkor, medan själva standarden blott håller medelklass - fin men inte fantastisk.

Läs om rummen på Hotel Settimo Cielo

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map