Hotell i Sorrento

Hotel Settimo Cielo

 
Hotel Settimo Cielo är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Settimo Cielo är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Sorrento här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Läget är helt enastående och vi frestas med att åka tillbaka gång på gång. Mellan dig och havet finn det inget som förstör sin utsikt. Och det är naturligtvis inte bara hav så långt ögat kan nå - det är också Sorrentohalvön, Pompeji och hela Napoli. På Hotel Settimo Cielo har du till och med utsikt från hissen. Det fantastiska läget betyder också att du kan promenera in till centrala Sorrento som ligger ca. 900 meter bort.

En pool du kommer vilja återvända till

Läget med den vackra panoramautsikten gäller inte endast själva hotellet - utan naturligtvis också poolen. När du ligger vid poolen, så känns det nästan som att vara ombord på en båt - med den skillnaden att hotellet inte rör sig ur fläcken. Det finns liggstolar så att du kan slappna av hela dagen lång. Det finns också dusch vid poolen.

Läs mer om Hotel Settimo Cielo

Du bor på rätt sida vägen

Kustvägen ligger uppe, bakom hotellet - och In-Italias utsände märkte inga störningar från vägen. Om du önskar att gå ner till hamnen Marina Grande, eller till stranden, så finns det trappor som leder dig dit. Det finns flera restauranger inom kort promenadavstånd - också om du inte vill gå hela vägen in till Sorrento. På själva hotellet finns en frukostrestaurang, där frukosten serveras som buffé och kan avnjutas antingen inomhus eller ute på terrassen medan du distraheras av den vackra utsikten. Det finns parkering på hotellet (mot tillägg). Läget, poolen, utsikten och egen balkong är helt klart bland hotellets styrkor, medan själva standarden blott håller medelklass - fin men inte fantastisk.

Läs om rummen på Hotel Settimo Cielo

Dölj texten
 
 

Gästomdömen av Hotel Settimo Cielo

Läs personliga omdömen av Hotel Settimo Cielo som ligger i Kampanien. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel Settimo Cielo. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Se alla 12 omdömen från Hotel Settimo Cielo

Bra hotell av mellanklass

Fint beläget. Rummen med balkong var riktigt fina. Vi fick hotellet till att uppgradera det ena rummet där vi inte hade balkong. Mycket flexibel service. Sängarna kunde ha varit bättre. Dubbelsängar bär sitta ihop. Danskar vill också gärna ha täcken. Men där fanns bra filtar ?? Underbart att man kan parkera ovanpå hotellet och att det fanns hiss. Det hade varit härligt med hiss till stranden. Fin frukost, men kaffet i automaten hade inget gemensamt med kaffe. Man kan beställa espresso av personalen utan merkostnad, och den var jättegod.

Läs mer

Fantastisk utsikt och en port till Marina Grande

Mellanstandard på hotellet men trevlig personal och makalös utsikt. Marina Grande ligger rakt nedanför, men ändå en bit att gå. Men gör det, för det är Sorrentos pärla både dag- och kvällstid!

Läs mer

Fantastisk utsikt

Rätt enkelt boende men rent snyggt och fantastiskt läge.
Mkt trevlig personal på hotellet.
Nära fina restauranger och barer vid havet med badmöjligheter.
Vacker stad och många utflyktsmöjligheter.
Dock tuff trafik vid promenader till stan.

Läs mer

Vacker utsikt

Härligt hotell med vackert utsikt.

Läs mer

Fantastisk utsikt och trevlig personal!

Rummet och badrum var helt och rent. Inget märkvärdigt men funktionellt. MEN UTSIKTEN..... helt fantastisk!!
Frukosten var bra, färskt bröd, gott kaffe, frukter och en jättegod citronmarmelad.

Personalen var mycket trevlig och hjälpsam. Vi provade poolen några gånger och det var en härlig plats. Enda negativa att så många lägger ut sina handdukar och sen väntar timmar innan man nyttjar platsen. Detta trots skyltar som förbjuder utläggning av handdukar. Personalen kanske skulle göra en insats där och slänga alla handdukar i en hög.....
Hotellet har ett mycket fint läge. Visserligen alldeles bredvid vägen men det märkte man inte så mycket av. Utsikten igen - FANTASTISK. Enkelt att gå ned till centrum på ca 10 min.

Läs mer

Bättre utsikt går inte att få

Hotellet ligger 900 meter från Centrum. Du hittar andra hotell, som ligger mer centralt, men du får inte en bättre utsikt. Samtidigt ligger den nära Marina Grande-stranden, som är väldigt charmig med små fiskebåtar, en liten sand/sten-strand och verkligen bra och autentiska restauranger. Glöm att som heter hamburgare eller annan fast food. Här är primärt italienska turister. Det var fyrverkerier varje kväll. Man kan nå stranden från hotellet via en lite brant väg genom den närliggande campingen. Strålande frukost och tillmötesgående personal. Utmärkt pool med liggstolar. Och igen - utsikten. Hotellet är 3-stjärnigt, och det kan man också se. Men kom ihåg att boka ett rum med balkong och utsikt - det är ett måste

Läs mer
 
search map