Hotell i Sorrento

Hotel Residence Miramare

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Du kan hitta en hel del hotell i Sorrento och i det omgivande området, vilka erbjuder bra utsikt, men detta hotell är definitivt ett av de hotell som erbjuder dig fantastiska vyer längs kusten. Vi anser att Miramare är ett verkligt boutiquehotell där du bor i en personlig atmosfär, där service tas på allvar och där komfort är normen.

En utsikt du aldrig kommer att glömma

På udden, som en förlängning av staden Sorrento, finns en punkt som heter Capo di Sorrento, och det är där Hotel Residence Miramare är beläget. På hotellet blir vi omedelbart lockade av utsikten över det kristallklara vattnet i den Neapolitanska bukten, Sorrentos kustlinje, samt Vesuvius i fjärran. Stadens centrum är inom räckhåll, och nås efter en 10 minuters promenad. Det livliga torget i Sorrento, Piazza Tasso, ligger ca 2 km bort. Men vyerna gör promenaden värd ansträngningen. Eftersom det bara finns en bar på hotellet, där du kan få förfriskningar och enkla tilltugg, och ingen restaurang, kan du välja att se promenaden som en chans att smälta maten efter en middag i centrum.

Läs mer om Hotel Residence Miramare

Många olika utomhusarealer att välja emellan

Hotellet erbjuder utmärkta faciliteter för att koppla av, och som ger möjlighet att inte göra någonting alls för en dag. De flera olika nivåerna erbjuder olika terrasser och soldäck där du kan välja att lägga dig ner och njuta av utsikten över Neapelbukten, eller sitta ner med ditt morgonkaffe och en bra bok. Om du blir för varmt, finns det en liten men fin pool att kyla ner dig. Och om du föredrar att ta ett dopp i det kristallklara vattnet? Bara en liten bit ner på vägen har du tillgång till en härlig strandvik. Se upp om du går på en promenad, då hotellet ligger intill en väg, och man runt Neapel kör rätt aggressivt...

Enkla rum och lägenheter

Med endast 26 rum och lägenheter är Miramare ett rätt litet hotell. Lägenheterna och rummen har rätt normal standard, men är väldigt komfortabla. Både rum och lägenheter är inredda med aircondition, platt-TV, minikyl, wifi, och privat badrum. Några lägenheter och rum har balkong och panoramautsikt över den neapolitanska bukten. Lägenheterna är 1-rumslägenheter och är helt individuella, med möjligheten att använda dess köksarea, utrustad med 2 elplattor, micro, kyl och vask.

Läs om rummen på Hotel Residence Miramare

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Hotel Reginna Palace

Maiori, Kampanien

Hotel Pietra di Luna

Maiori, Kampanien

Hotel Girasole

Sorrento, Kampanien

Rekommendationer till dig

Hotel Central

Sorrento, Kampanien

Villa Pane Country House

Sorrento, Kampanien

Hotel Il Faro

Sorrento, Kampanien

Populärt i Kampanien

search map