Hotell i Sorrento

Hotel Regina

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Bakom de livliga shoppinggatorna leder en liten väg fram, som bara ett fåtal personer känner till - och runt hörnet i denna lugna del av Sorrentos centrum ligger det trevliga hotellet Hotel Regina, som är en av Sorrentos små, okända pärlor.

Bo i ett lugnt hörn mitt i centrum

Det var inte så många år sedan hotellet blev helrenoverat, och idag är det ett härligt 4-stjärnigt hotell med både trädgård, pool, restaurang och takterrass. Läget är inte mindre än perfekt, om du tillhör dem som gärna vill bo i centrum av en lite större stad med massor av butiker, caféer och restauranger - men samtidigt föredrar att ha lugn och ro, havsutsikt och endast en kort promenad till både stranden, hamnen och stationen. Ja, bättre kan det nästan inte bli. Sorrento har i mer än 100 år varit en av de mest populära semesterstäderna i södra Italien, och det på goda grunder, för staden kan i stort sätt uppfylla alla drömmar - och så ligger den gudomligt vackert ut mot Napolibukten med en helt äventyrlig utsikt mot vulkanen Vesuvius.

Läs mer om Hotel Regina

Bra utflyktsmöjligheter

Från stadens station, som ligger mitt i centrum, kan du ta det lilla lokaltåget Circumvesuviana, som förbinder Sorrento med både Pompei, Herculanum och Napoli, och med avgångar flera gånger om dagen, har du möjlighet att kombinera en stads- och badsemester med både natur, historia och kultur i absolut världsklass. Amalfikusten, som sägs vara en av de vackraste kuststräckningar i världen, ligger på den motsatta sidan av halvön, så den kan du också besöka på en dagstur - och så tar det endast en halvtimme att segla till en av de mest romantiska öarna i världen, nämligen Capri.

Utsikt i världsklass

Under ditt besök på Hotel Regina, kan du slappna av i den lilla trädgården, där du också hittar hotellets pool med solsängar och parasoll. Om vädret inte tillåter utomhusaktiviteter, har hotellet både en trevlig lounge och en bar, där du under dagen kan köpa en god kopp kaffe, eller ett gott glas vin. Dagens första måltid intar du i hotellets restaurang uppe på taket, varifrån du har en fantastisk utsikt över havet - och det är också här du kan äta din middag på kvällen, om du inte vill bege dig till en av alla restauranger i stan. Utsikten från takterrassen är i världsklass, och det är en unik upplevelse att se solen gå ner i horisonten.

Behagliga rum med eller utan utsikt

Hotel Regina har totalt 36 rum i många olika storlekar och kategorier, men de är alla fint inredda i klassisk stil. En del av rummen har ingen särskild utsikt på grund av läget mitt i centrum, medan andra har utsikt mot havet. Alla rum har som minimum aircondition, wifi, satellit-TV, minibar, kassaskåp samt badrum med toalett, dusch eller badkar och hårfön.

Läs om rummen på Hotel Regina

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map