Omdömen från Hotel Plaza Sorrento

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Hotel Plaza Sorrento

Läs personliga omdömen av Hotel Plaza Sorrento som ligger i Kampanien. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel Plaza Sorrento. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Bedömning av Hotel Plaza Sorrento

Sorrento som semester-destination

Hotel Plaza Sorrento
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
Frukosten
 
Själva boendet på Hotel Plaza Sorrento
Dubbelrum Standard
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2019
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet
Camilla & Marcus från Malmö i Sverige bodde på Hotel Plaza Sorrento i Sorrento från den 8. till den 12. maj 2012. Innan dess hade de bott på Villa Scapone i Mattinata (Gargano Naturreservat).

Hotel Plaza Sorrento är ett utsökt design-hotell med det där lilla extra. Man kan omöjligt bo bättre, och mer centralt i Sorrento med endast 100 meter till stadens centrala torg Piazza Tasso. Dock är omgivningarna runt hotellet lugna och behagliga. Rummen är snyggt inredda men inte extremt stora. Plus dock för badrummen och fint duschutrymme. Sängarna enastående! Något som också var enastående var frukostbuffén! Det fanns allting: färsk frukt i massor, bakelser och sötsaker, bröd, pålägg, varm mat, olika juicer samt kaffe som kunde beställas av den trevliga personalen. En perfekt start på dagen! Förutom att utforska Sorrentos alla gator och gränder tog vi en båttur ut till Capri (endast 25 min med snabbåt från hamnen i Sorrento) där vi besökte Anacapri samt tog en båttur till den Blå Grottan - allt i allt en underbar och romantisk heldagsuflykt.

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2012
Antal resande 2 Vuxna
Namn
Malin och Linus från Malmö i Sverige bodde på Hotel Plaza Sorrento i Sorrento från den 3. till den 10. juli 2010.

Sorrento, det perfekta stället för den som önskar en skön mix mellan sol/bad semester och stadspuls med brett utbud. Denna medelhavspärla lyckas bemästra den kräsnes krav inom de flesta områden. Vackra vyer i varje väderstreck och en gedigen lista över sevärda utflyktsmål. Att uppleva Amalfikusten från såväl båt som bil/buss är ett måste. Stanna till och känn lyxen vid den slipade diamanten Positano, eller åk till kustens huvudstad, historiska Amalfi, som finns beläget på kustens spets. Önskar man lite extra romantik är ett dagsbesök till Capri ett säkert kort.

Är man en shoppingfantast ger vi Sorrento stora plus. Här får man med all säkerhet sitt shoppingbegär stillat via alla Italienska kvaliteter. Prisbilden är generös och utbudet oändligt! Att efter lite morgonshopping svalka sig i det böljande blå vattnet med en skön bris i håret är att rekommendera. Vart du än väljer att slå dig ner för en fika kan du njuta av Sorrentos högt värderade utsikter. Från vissa platser uppenbarar sig t.ex. vulkanen Vesuvio som en trolsk smaragd i havet. För övrigt omringas man av vackra byggnader, mysiga restauranger, pittoreska gränder och ett behagligt folkvimmel.

Hotel Plaza Sorrento som det proffsiga och tillmötesgående In-italia tipsade oss om ger vi högsta poäng. Hotellet är som gjort för avkoppling och lyx! På den ypperligt belägna takterassen steker solen, och gör stunden extra behaglig med hjälp av ångande vatten och härlig loungemusik. Som en vacker kuliss uppenbarar sig de enastående utsikterna åt både hav & grönska, en klar eufori för själen!

Stort tack till in-italia som fullbordade vår resa! Med deras goda service och tydliga expertis blev vår vistelse på Amalfikusten precis så bra som vi önskat, och lite till!

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2010
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map