Hotell i Sorrento

Hotel Plaza Sorrento

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Det miljömedvetna Hotel Plaza Sorrento ligger på en lugn gata några få hundra meter, eller "runt hörnet" från stadens centrala torg och samlingsplats Piazza Tasso. Här befinner du dig på gångavstånd till stadens inbjudande och stämningsfulla centrum med allt från caféer, restauranger och butiker till hamnen och tågstationen.

Designhotell med fantastiskt läge

Hotel Plaza Sorrento kan med all rätt beskrivas som designhotell då det framstår som snyggt och modernt med flera spännande detaljer i inredningen. Bland faciliteterna utmärker sig frukostmatsalen där du blir serverad en fräsch och välsmakande frukost med brett urval, reception och bar med wi-fi som även vissa kvällar fungerar som pianobar. På den härliga takterrassen väntar en imponerande utsikt över staden och Napolibukten med utsikt till den väldiga vulkanen Vesuvius. På takterrassen finner du dessutom en härlig pool med solstolar samt takbar med lounge. Hotellet kan hjälpa till med bokning av parkering i närheten (mot betalning).

Läs mer om Hotel Plaza Sorrento

Kombinera avkoppling med utflykter

Trots om hotellet och den inbjudande takterrassen är svår att slita sig från rekommenderar vi en rad utflykter i närområdet. Från hotellet går du smidigt och lätt ner till hamnen varifrån du kan segla till Capri. Eller varför inte ta bussen till Amalfikusten där romantiska städer som Positano, Amalfi och Ravello väntar på dig. Skulle du vara historiskt intresserad kan du ta tåget till Pompei.

Vad innebär vistelse med halvpension?

Väljer du en vistelse med halvpension får du möjlighet att välja mellan flera restauranger och pizzerior i närheten. Detta ger dig en trevlig möjlighet att äkta på olika matställen runt omkring i Sorrento utan att bli negativt överraskad av notan. Dryck är dock inte inkluderat i priset för halvpensionen utan betalas separat.

Smakfulla rum i behagliga färger

Det finns totalt 65 rum som alla är modernt inredda och på varje våning har man valt ett färgtema. Rummen mäter ca. 15-18 m² och är alla utrustade med wi-fi, telefon, minibar, satellit-TV, förvaringsbox och ljudisolerade fönster. Vidare finns det badrum med toalett, hårtork samt badkar och / eller dusch. I standardrummen finns det plats för max två personer medan man i comfortrummen kan bo upp till 3 personer.

Läs om rummen på Hotel Plaza Sorrento

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map