Omdömen från Hotel Miramare

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Hotel Miramare

Läs personliga omdömen av Hotel Miramare som ligger i Kampanien. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel Miramare. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Bedömning av Hotel Miramare

Trevligt hotell, trevlig och tillmötesgående personal och mycket vacker utsikt. Fräscha och luftiga rum. Det fanns mycket godsaker på frukosten, lite synd att det inte fanns några grönsaker. I övrigt fanns det inget att klaga på.

Sorrento som semester-destination

Stan är mysig att vandra i. Det är värt att åka och se ön Capri, Pompeji ligger också nära. Nere i staden gick vi förbi en fotoutställning av Raffaele Celentano som var mycket fin. Det finns också många fantastiska glasställen.

Hotel Miramare
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Hotel Miramare
Dubbelrum Superior med balkong & delvis havsutsikt
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2016
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Vackert, men för "turistigt"

Efter några dagar på sydsidan, Vietre Sul Madre med relativt lugn och mest italienare var detta lite mer som att komma till Kanrieöarna; knöt med turister och galen trafik. Boendet var bra. V'ldigt hjälpsamma, artiga. Fixade bokning av tur till Pompeji och Vesuvius med båt. Tipsade om och fixade restaurang som gratis hämtade och lämnade oss då den låg i en lite fiskeby. Entré till hotellet låg tyvärr "Mitt i vägen". Man kände viss fara för livhanken varje gång man skulle ut och in och fick ha järnkoll då de kör som galningar. På kvällen tog vi reflexer och jag orange reflexväst (till barnens förtret pinsamma pappan).
Poolen, frukost, service var super alltsammans. Boende högst upp, vån 3 var bra, lite längre från trafiken.

Rekommendationer till andra gäster

Sorrento är en stor turistfälla, men också väldigt mysigt. Slogs av att man oftast möttes av mkt trevliga italienare, hjälpsamma, serviceinriktade och uppriktigt välvilliga. Restaurangen vi fick tips och skjuts till låg i en liten fiskeby strax västerut. Minns ej namnet, men där fanns en strand, jätteskönt lugnt och stilla.Vi tog en båttur med "Sea Land"; engelskspråkig guide, transfer hotell till hamn, båt in längs kusten. Buss till Pompeji med lokal SUPER-guide 1,5 h, vidare buss till Vesuvius och upp där. Åter till båten och hemåt med badstopp. Kostade 69 € / pers (exkl mat och entréer) , men väl värt det. 10 h tur med guider som gör att man får ut massor. Glöm inte ta med pass för barn < 17 år då de som EU-medborgare går in gratis på Pompeji.

En tur till Capri hör till, men man får antingen åka på vintern eller gilla MYCKET folk. Oerhört vackert, men det räcker en dag...Dyrt generellt och så även båten dit.

Hotel Miramare
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Hotel Miramare
Tvårumslägenhet med delvis havsutsikt och 4 sängar
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2016
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map