Hotell i Sorrento

Hotel Miramare

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Du kan hitta en hel del hotell i Sorrento och i området runt omkring, vilka erbjuder bra utsikt, men detta hotell är definitivt ett av de hotell som erbjuder dig fantastiska vyer längs kusten. Vi anser att Miramare är ett verkligt boutiquehotell där du bor i en personlig atmosfär, där service tas på allvar och där komfort är normen.

En utsikt du aldrig kommer att glömma

På udden, som en förlängning av staden Sorrento, finns en punkt som heter Capo di Sorrento, och det är där Hotel Miramare är beläget. På hotellet blir vi omedelbart lockade av utsikten över det kristallklara vattnet i den Neapolitanska bukten, Sorrentos kustlinje, samt Vesuvius i fjärran. Stadens centrum är inom räckhåll, och nås efter 10 minuters promenad. Det livliga torget i Sorrento, Piazza Tasso, ligger ca 2 km bort. Men vyerna gör promenaden värd ansträngningen. Eftersom det bara finns en bar på hotellet, där du kan få förfriskningar och enkla tilltugg, och ingen restaurang, kan du välja att se promenaden som en chans att smälta maten efter en middag i centrum.

Läs mer om Hotel Miramare

Många olika terrasser att välja emellan

Hotellet erbjuder utmärkta faciliteter för att koppla av, och som ger möjlighet att inte göra någonting alls för en dag. De flera olika nivåerna erbjuder olika terrasser och soldäck där du kan välja att lägga dig ner och njuta av utsikten över Neapelbukten, eller sitta ner med ditt morgonkaffe och en bra bok. Om du blir för varm, finns det en liten men fin pool att svalka dig i. Och om du föredrar att ta ett dopp i det kristallklara vattnet? Bara en liten bit ner på vägen har du tillgång till en härlig strandvik. Se upp om du går på en promenad, då hotellet ligger intill en väg, och man runt Neapel kör rätt aggressivt...

Enkla och komfortabla rum

Med endast 26 rum är Miramare ett rätt litet hotell. Rummen har rätt normal standard, men är väldigt bekväma. Rummen är inredda med luftkonditionering, platt-TV, minikyl, Wi-Fi, och privat badrum.

Läs om rummen på Hotel Miramare

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Gästomdömen av Hotel Miramare

Läs personliga omdömen av Hotel Miramare som ligger i Kampanien. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel Miramare. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Se alla 2 omdömen från Hotel Miramare

Vackert, men för "turistigt"

Efter några dagar på sydsidan, Vietre Sul Madre med relativt lugn och mest italienare var detta lite mer som att komma till Kanrieöarna; knöt med turister och galen trafik. Boendet var bra. V'ldigt hjälpsamma, artiga. Fixade bokning av tur till Pompeji och Vesuvius med båt. Tipsade om och fixade restaurang som gratis hämtade och lämnade oss då den låg i en lite fiskeby. Entré till hotellet låg tyvärr "Mitt i vägen". Man kände viss fara för livhanken varje gång man skulle ut och in och fick ha järnkoll då de kör som galningar. På kvällen tog vi reflexer och jag orange reflexväst (till barnens förtret pinsamma pappan).
Poolen, frukost, service var super alltsammans. Boende högst upp, vån 3 var bra, lite längre från trafiken.

Läs mer

Bedömning av Hotel Miramare

Trevligt hotell, trevlig och tillmötesgående personal och mycket vacker utsikt. Fräscha och luftiga rum. Det fanns mycket godsaker på frukosten, lite synd att det inte fanns några grönsaker. I övrigt fanns det inget att klaga på.

Läs mer
 
search map