Hotell i Sorrento

Hotel Michelangelo

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Sorrento, med sitt panoramaläge ut mot havet, är en omtyckt liten stad, och Michelangelo med sitt centrala läge och sin serviceinriktade personal är ett omtyckt hotell. Ett bra läge är avgörande för många och från detta hotell har du goda chanser till att utforska allt från utgrävningarna i Pompeji till Axel Munthes villa på Capri. Och däremellan Amalfikustens underbara små byar.

Både restaurang och pool

Hotel Michelangelo är ett äldre hotell där man fortfarande håller på traditionerna. I lobbyn har du receptionen samt baren och ett gemensamt uppehållsrum. Ett fåtal platser finns utomhus, strax utanför entreen, där du kan njuta av din dryck och koppla av efter dagens strapatser. Här finns en restaurang som serverar typiska rätter från regionen, men föredrar du större variation har du både pizzeria och restaurang i din närhet. Extra varma dagar kan du svalka dig i hotellets lilla pool (ca. 9 x 4 m) eller njuta av solens strålar på takterrassen.

Läs mer om Hotel Michelangelo

Du har allt du behöver inom lagom räckhåll

Du bor i centrum och kan enkelt ta dig bort till stadens historiska del där du kan strosa bland de trånga och mysiga gränderna, slå dig ner på ett fint litet torg och välja mellan flertalet trevliga restauranger. Här finns även lite småbutiker som säljer parfymer, tvålar och limoncello i olika varianter och klädesbutiker. Det stämningsfulla torget Piazza Tasso ligger 450 meter bort och strax intill ligger tågstationen varifrån du kan ta dig vidare till Napoli och Pompeji. Hamnen, varifrån du kan ta båten över till underbara Capri, ligger nedanför torget, ca. 900 meter från ditt hotell. Perfekt om du vill låta bilen stå och ta dig runt till fots, tåg eller buss.

Välinredda rum med aircondition

På Hotel Michelangelo finns det totalt 120 rum. Rummens inredningen är äldre och något sliten, men de är ändå komfortabla och utrustade med aircondition (1/6-30/9), Sat-TV, telefon, minibar, förvaringsbox samt badrum med toalett, dusch och hårtork. Flera rum har dessutom balkong. Hotellet ligger en bit från själva vägen så bilarna stör inte de gästerna som sitter på balkongen. Järnvägen går bakom hotellet. För dig som ankommer med bil, finns det övervakad parkering i närheten av hotellet, mot betalning.

Läs om rummen på Hotel Michelangelo

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map