Hotell i Sorrento

Hotel Imperial Tramontano

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Första gången jag trädde in på Hotel Imperial Tramontano, blev jag helt mållös, för det är ett av Sorrentos gamla, historiska hotell - och det är verkligen ett i sitt slag. Det ligger i en härlig grön trädgård ut mot havet, men samtidigt också mitt i stadens historiska centrum med små, trevliga gator och torg runtom. Det var dock först när jag stod i hotellets härliga, ljusa lobby, som jag uppskattade det fantastiska läget.

Ett historiskt hotell mitt i Sorrentos centrum

Hotel Imperial Tramontano är ett klassiskt hotell med stora salar, gul och blå färgtoner, vackra speglar, pompösa konstverk, och en personal som fortsätter att värna om det gamla sättet att serva sina gäster - som det sig bör på ett hotell av denna kaliber. I trädgården växer ståtliga palmer, och här finns också ett mindre poolområdet där du kan slappna av i solen. Du har dessutom en bar precis vid poolen, där det serveras kalla drycker, vin och läsk, samt ett urval av lättare måltider under dagen. Tycker du bättre om att bada i havet, kan du ta hotellets hiss ner till "stranden" eller ta utmaningen och ta vandringen till fots ner för den gamla romerska stigen. Stranden är typisk för området, och består av klippor och källor - det är verkligen en vacker kustlinje.

Läs mer om Hotel Imperial Tramontano

En utsikt som får de flesta att tappa andan

Utsikten från hotellet är ett kapitel för sig, och jag är nästan säker på, att du skulle kunna att spendera hela semestern på terrassen utan att bli uttråkad - för att inte tala om kvällarna då du kan njuta av de magiska solnedgångarna. I hotellets trevliga restaurang, som serverar "cucina napolentana - det napoletanska köket - är det kökschefen Alfonso Iaccarino som härskar, och han ser till att du får njuta av det bästa som Medelhavsköket har att erbjuda. Och med ett gott glas vin i handen, kan du njuta av den fantastiska utsikten från terrassen. Du kan antingen bli sittandes och suga i dig den magiska atmosfären, eller ta en tur i den välskötta trädgården, anlagd av brittiska landskapsarkitekter på 1800-talet - eller varför inte ta en tur på Sorrentos mysiga gator och njuta av din kaffe med avec på en av stadens alla kaféer.

Klassiska rum med bra komfort

Hotel Imperial Tramontano har totalt 116 rum i många olika storlekar och kategorier. Alla rum är inredda i klassisk och traditionell stil, både vad gäller färg och form. De har fönster eller en s.k. fransk balkong. Alla rum har som minimum luftkonditionering, Wi-Fi, satellit-TV, minibar, kassafack samt badrum med toalett, dusch eller badkar samt hårfön.

Läs om rummen på Hotel Imperial Tramontano

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Gästomdömen av Hotel Imperial Tramontano

Läs personliga omdömen av Hotel Imperial Tramontano som ligger i Kampanien. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel Imperial Tramontano. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Supernöjd!

Resan till Sorrento och hotellet var verkligen toppen! Underbart hotell, personalen var verkligen serviceinriktade och måna om sina gäster. Läget var perfekt, både till badbryggorna och till stan.

Läs mer
 
search map