Omdömen från Hotel Il Faro
 
Hotel Il Faro är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Il Faro är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Sorrento här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Trevligt hotell med perfekt läge

Hotel Il Faro var en härlig bekantskap. Centralt placerat i hamnen med kort avstånd till de närmaste badställena (mellan strandklubbarna finns en liten offentlig strand, som är perfekt till ett morgondopp). Bakom hotellet kommer man upp till stadens centrala torg - när man har kämpat sig upp för alla trappor. Utmärkt frukost, och till hotellet hör också en restaurang där man som gäst får 10 % rabatt på maten.
Vårt rum var litet men välinrett, och låg på samma våning som solterrassen med utsikt över vattnet (gästerna på de andra våningarna upptäcker inte terrassen, så man har den nästan för sig själv).

Sorrento som semester-destination

Sorrento är en romantisk stad, och det är kärlekspar överallt. Det går nästan inte att undvika att springa in i ett bröllopspar, då staden är mycket populär för vigslar, framförallt bland engelsmän (framförallt den vackra klostergården).
Det är också turister överallt, men man kan finna platser, där det är fler italienare än turister.

Vill man ha en paus från stadens stress, så ta en vandringstur på Monte Faito. Dessvärre kör kabelbanan från Castellamare de Stabia inte (den har varit under renovering flera år), men man kan ta en buss från Vico Equense. Bussturen är billig, och en upplevelse i sig själv. Kom dock ihåg att kontrollera tidtabellen, den kör endast var tredje timme.

Vill man bada på ett mer spännande ställe, så ta bussen till Capo och följ stigen ner till Bagni della Regina Giovanna. Det finns möjlighet för att bade i en fantastisk grotta och i en klippbukt där det får att snorkla.

Hotel Il Faro
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Hotel Il Faro
Dubbelrum
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2017
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet
Visa alla omdömen från Hotel Il Faro
 
search map