Hotell i Sorrento

Hotel Il Faro

 
Hotel Il Faro är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Il Faro är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Sorrento här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Hotel Il Faro ligger i lugna omgivningar i den lilla lustbåtshamnen i Sorrento. Samtidigt som du bor med endast ett par hundra meter till stadens centrala piazza (torg) har du ca. 200 meter till närmaste strand. Du kan fint ankomma med offentlig transport och ta på utflykter varje dag, antingen till havs till ön Capri eller mot Neapel, Amalfikusten eller till Pompei.

God restaurang med lokal stämning

Hotellet, som drivs av en lokal familj från Sorrento, står själva för den dagliga driften av både hotellverksamheten och den goda restaurangen ”Vela Bianca” med fisk som specialitet. På restaurangen är det dessutom möjligt att få en god pizza eller njuta av en drink i baren.

Läs mer om Hotel Il Faro

Små men välinredda rum

Såväl de 50 rummen som de gemensamma utrymmen är inredda i sjömansstil. Det finns reception (24 h) / lounge, hiss och på taket en fin solterrass. Man erbjuder parkering i ett närliggande garage. Samtliga rum är utrustade med badrum / toalett med hårtork, satellit-TV, förvaringsbox och aircondition. Flera av rummen har balkong med havsutsikt.

Läs om rummen på Hotel Il Faro

Dölj texten
 
 
search map