Omdömen från Hotel Girasole
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Italienskt mysigt familjehotell

Ett mycket gemytligt hotell med trevlig personal. Läget i utkanten av Sorrento med 15 minuters promenad till torget. Trevlig trädgård där frukosten intas under apelsin- och citronträd. Fint litet poolområde med välsorterad bar och bra service. Finns alltid plats vid poolen. Middag kan köpas till i hotellets restaurang, maten var väl helt ok men inte mer. Rummet rent och fräscht med en fantastisk utsikt mot Neapelbukten och Vesuvius. Lugnt på hotellet och trafiken störde inte. (Vissa rum vetter mot gatan och där kan vi anta att trafiken kan vara störande.)
Trafiken på gatan utanför är väldigt trafikerad vilket var lite jobbigt när man skulle promenera in till centrum p g av bitvis mycket smal trottoar. Finns dock en alternativ väg med lite mindre trafik och med bredare trottoarer som hotellet rekommenderade oss när vi frågade om alternativ.
Vi kommer gärna tillbaks till Hotel Girasole.

Sorrento som semester-destination

Mysig stad med bra möjlighet till utflykter på egenhand, t ex till Capri, Positano eller någon av de andra orterna på Amalfikusten. Åk gärna med någon av båtturerna till dessa ställen. Bussresa är en hisnande upplevelse. Mycket bra shopping och många bra och trevliga restauranger att välja mellan. Många turister i Juli.
Det enda som störde var just den eviga strömmen av bilar på stadens huvudgata.

Hotel Girasole
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Hotel Girasole
Dubbelrum m. havsutsikt
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2016
Antal resande 2 Vuxna
Namn
Visa alla omdömen från Hotel Girasole
 
search map