Omdömen från Hotel Girasole

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Hotel Girasole

Läs personliga omdömen av Hotel Girasole som ligger i Campania. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel Girasole. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Italienskt mysigt familjehotell

Ett mycket gemytligt hotell med trevlig personal. Läget i utkanten av Sorrento med 15 minuters promenad till torget. Trevlig trädgård där frukosten intas under apelsin- och citronträd. Fint litet poolområde med välsorterad bar och bra service. Finns alltid plats vid poolen. Middag kan köpas till i hotellets restaurang, maten var väl helt ok men inte mer. Rummet rent och fräscht med en fantastisk utsikt mot Neapelbukten och Vesuvius. Lugnt på hotellet och trafiken störde inte. (Vissa rum vetter mot gatan och där kan vi anta att trafiken kan vara störande.)
Trafiken på gatan utanför är väldigt trafikerad vilket var lite jobbigt när man skulle promenera in till centrum p g av bitvis mycket smal trottoar. Finns dock en alternativ väg med lite mindre trafik och med bredare trottoarer som hotellet rekommenderade oss när vi frågade om alternativ.
Vi kommer gärna tillbaks till Hotel Girasole.

Sorrento som semester-destination

Mysig stad med bra möjlighet till utflykter på egenhand, t ex till Capri, Positano eller någon av de andra orterna på Amalfikusten. Åk gärna med någon av båtturerna till dessa ställen. Bussresa är en hisnande upplevelse. Mycket bra shopping och många bra och trevliga restauranger att välja mellan. Många turister i Juli.
Det enda som störde var just den eviga strömmen av bilar på stadens huvudgata.

Hotel Girasole
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Hotel Girasole
Dubbelrum med balkong och havsutsikt
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2016
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Trevligt hotell

Trevlig personal, Rent o fräscht. Vi hade bästa utsikten från vårt hotellrum med utsikt över Vesuvius och Capri. Frukosten var vanlig kontinental inget extra. Det sämsta var de smala och mörka gatorna IB till centrum

Rekommendationer till andra gäster

Restaurang Il Buco. Fantastiskt god mat o service. Vi gjorde utflykt runt Amalfikusten. Var en bra utflykt där vi stannade i Positano, Amalfi och Ravello.
Åkte tåg från Rom till Napoli och sedan vidare till Sorrento. Fungerade mycket bra

Hotel Girasole
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Hotel Girasole
Dubbelrum med balkong och havsutsikt
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2015
Antal resande 2 Vuxna
Namn
Monica och resesällskap från Nyköping i Sverige bodde på Hotel Girasole i Sorrento från den 9. till den 11. maj 2011. Sedan fortsatte turen till Positano där de bodde på Hotel Royal Prisco.

Mycket trevlig resa! Hotellen var till vår stora belåtenhet. Särskilt Hotel Royal Prisco i Positano. Perfekt läge med fin havsutsikt. Vi fick ett fantastiskt bemötande, sköna sängar, rent och fint. Spännande vandringar i bergen med ljuvlig utsikt. Italien är fantastiskt!

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2011
Antal resande 4 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2011
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2011
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet
Johan med familj från Bromma i Sverige bodde på Hotel Girasole i Sorrento från den 27. till den 29. juli 2008. Innan dess hade de bott på Hotel Luna Convento i Amalfi.

Först och främst vill jag tacka er för enastående service! Jag har aldrig upplevat ett sådant proffsigt och kundorienterat bemötande.

Ni har i högsta grad bidragit med att förgylla vår vistelse med bra boende och kloka råd. De boende som vi fått genom er har varit mycket bra, Luna Conventi i Amalfi var underbart och gav oss en smakstart på vår vistelse. I vårt tycke var de mindre byarna Amalfi, Minori, Ravello m fl de charmigaste och trevligaste att vistas i. Maiori och Sorrento är lite större och ger en lite turistigare känsla.

Capri var en utmärkt endagsutflykt och man skall absolut promenera de långa trapporna upp till staden för att få njuta av utsikten och shoppingstråken.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2008
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
Elisabeth och sällskap från Göteborg i Sverige bodde på Hotel Girasole i Sorrento från den 2. till den 8. juli 2008.

Har bara varit hemma ett halvt dygn men min första tanke är att alla måste åka till Italien! Sorrento var underbart. Trots att staden är större än en by men mindre än en stad upplever man en väldigt familjär känsla, detta gäller kanske i första hand på Hotell, bussar och hos den bofasta befolkningen. Vårt Hotel "Girasole" var rent, traditionellt, välordnat, gästvänligt. Trädgården full av citron och apelsinträd. Det var ett klart pluss att ha tillgång till pol då man inte alltid känner för att gå ner till de stora badbryggorna/terasserna som också var avgiftsbelagda. Girasole låg en liten bit utanför stadskärnan så om man är äldre eller har barn med sig skulle jag inte rekommendera det, men för oss var det inga som helst problem. Den lokala bussen stannade precis utanför. Biljett köper man i receptionen (eller åker gratis om man inte fattat det! :-) Hotellet hjälper till med tidtabeller för båtar och bussar, lånar ut porslin om man vill hämta med sig mat hem på kvällen (de serevera enbart lunch och frukost). Positano och Capri måste besökas. Båtar går flera gånger dagligen från den lilla hamnen. Vi tog Circumvesuviana tåget in till Napoli men förstod efteråt att det hade varit mycket trevligare (kanske även snabbare) att ta båten från hamnen i Sorrento direkt till Napoli hamn. Tåget åker mestadels genom tunnlar och är rätt tråkigt samt att det stannar på upp till 25 hållplatser innan man når Napoli. Dock tog det bara en timme drygt. Taxi i Sorrento är dyrt, taxi i Napoli billigare och att rekommendera då staden är ett kaos. Sorrento-borna pratar bra engelska, det gör inte Napoli borna (ta med en liten rese parlör).
Om man reser reguljär från Göteborg måste man mellanlanda i Austria eller Munich innan man kommer till Napoli. När man landar på Napoli Int. flygplats kommer man rakt ut till bussarna som för 7 euro tar en längs hela slingriga kustvägen ut till Sorrento. Det tar ca 1,5 h. Man hoppar av på Sorrento station (jätte liten) och promenerar eller tar taxi till sitt Hotell. Ni som resebyrå har fungerat perfekt. Bra med mailkontakten. Bra hemsida. Er karta som visade var hotellet låg i Sorrento var dock lite missvisande. Avstånden stämde inte. Tips: Kanske skulle ni lägga in en liten reseparlör (med den enklaste fraserna) på er hemsida som man kan skriva ut och ta med.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2008
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2008
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2008
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2008
Antal resande 4 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 

Liknande ställen

Hotel Residence Miramare

Sorrento, Campania

Residence Gocce di Capri

Massa Lubrense, Campania

Agriturismo Zio Cristoforo

Casal Velino, Campania

Rekommendationer till dig

Hotel Central

Sorrento, Campania

Villaggio Baia Serena

Vico Equense, Campania

Due Relais

Vietri sul Mare, Campania

Populärt i Campania

search map