Hotell i Sorrento

Hotel Girasole

 
Hotel Girasole är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Girasole är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Sorrento här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Hotel Girasole är ett trevligt och familjeägt hotell som ligger strax i utkanten av Sorrento, ca 1,3 km. Här erbjuds ingen lyx men hotellet har en skön pool, en fin trädgård och en fantastisk utsikt över havet mot Napoli och Vesuvius från de översta våningsplanen. Dessutom är läget bra och du kan härifrån göra flera spännande utflykter.

Passa på att se dina omgivningar

Hotellet ligger på huvudgatan Corso Italia, strax utanför centrum av Sorrento och det tar runt en kvart att traska bort till Piazza Tasso och lite mindre till Sorrentos berömda tåg Circumvesuviana, varifrån du kan åka direkt till Pompei och Napoli. Ner till hamnen, varifrån du kan åka till vackra Capri och Ischia är det ett par kilometer. Däremot ner till den lilla badplatsen La Marinella är det ca 800 meter. Här har du både restaurang och bar. I området finns flera matställen att välja mellan och den närmsta har du endast ett par hundra meter bort. När du känner för att ta dig in till Sorrento, men vill låta bilen stå så går detta bra. Du har en busshållplats inom ett par hundra meter.

Läs mer om Hotel Girasole

Skön oas med citronträd

Det finns, som nämnt, en stämningsfull trädgård med citronträd bakom hotellet och det är även här du hittar den stora poolen samt de trevliga gemensamma terrasserna. Förutom parkering, som finns har du här reception, hiss, bar, snackbar, restaurang samt ett stort uppehållsrum med TV.

De flesta rum har balkong

Alla 39 rum är trevligt inredda de flesta med balkong. De är utrustade med telefon, Sat TV, luftkonditionering samt badrum med dusch och hårfön. De flesta rum vänder mot trädgården och/eller havet medan enstaka rum av den ospecificerade kategorin vänder mot vägen. De översta rummen har utsikt över havet, Napoli och Vesuvio.

Läs om rummen på Hotel Girasole

Dölj texten
 
 
search map