Hotell i Sorrento

Hotel Girasole

 
Hotel Girasole är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Girasole är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Sorrento här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Hotel Girasole är ett trevligt och familjeägt hotell som ligger strax i utkanten av Sorrento, ca 1,3 km. Här erbjuds ingen lyx men hotellet har en skön pool, en fin trädgård och en fantastisk utsikt över havet mot Napoli och Vesuvius från de översta våningsplanen. Dessutom är läget bra och du kan härifrån göra flera spännande utflykter.

Passa på att se dina omgivningar

Hotellet ligger på huvudgatan Corso Italia, strax utanför centrum av Sorrento och det tar runt en kvart att traska bort till Piazza Tasso och lite mindre till Sorrentos berömda tåg Circumvesuviana, varifrån du kan åka direkt till Pompei och Napoli. Ner till hamnen, varifrån du kan åka till vackra Capri och Ischia är det ett par kilometer. Däremot ner till den lilla badplatsen La Marinella är det ca 800 meter. Här har du både restaurang och bar. I området finns flera matställen att välja mellan och den närmsta har du endast ett par hundra meter bort. När du känner för att ta dig in till Sorrento, men vill låta bilen stå så går detta bra. Du har en busshållplats inom ett par hundra meter.

Läs mer om Hotel Girasole

Skön oas med citronträd

Det finns, som nämnt, en stämningsfull trädgård med citronträd bakom hotellet och det är även här du hittar den stora poolen samt de trevliga gemensamma terrasserna. Förutom parkering, som finns har du här reception, hiss, bar, snackbar, restaurang samt ett stort uppehållsrum med TV.

De flesta rum har balkong

Alla 39 rum är trevligt inredda de flesta med balkong. De är utrustade med telefon, Sat TV, luftkonditionering samt badrum med dusch och hårfön. De flesta rum vänder mot trädgården och/eller havet medan enstaka rum av den ospecificerade kategorin vänder mot vägen. De översta rummen har utsikt över havet, Napoli och Vesuvio.

Läs om rummen på Hotel Girasole

Dölj texten
 
 

Gästomdömen av Hotel Girasole

Läs personliga omdömen av Hotel Girasole som ligger i Kampanien. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel Girasole. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Se alla 6 omdömen från Hotel Girasole

Familjärt och omtänksamt

Girasole är ett mysigt och familjärt hotell där man snabbt lär känna personalen. Vi upplevde att alla var väldigt serviceinriktade och erbjöd sig att hjälpa till med såväl restaurangbokningar som utflykter. Inte toppmodernt men rent, prydligt och omtänksamt.
Då hotellet ligger precis vid Sorrentos genomfartsled är det mycket trafikerat. Det är stor skillnad på rummen mot gatan och de som är placerade mot trädgårdssidan. Promenaden in till centrum tar en stund och är inte så njutbar då trottoarer är i princip obefintliga på vissa ställen. Annars bra läge med närhet till Sant Agnello hållplats för flygbussen från Napoli.
Poolen var guld värd efter dagens utflykter i juni-hettan och där fanns alltid plats.

Läs mer

Bedömning av Hotel Girasole

Läs mer

Bedömning av Hotel Girasole

Läs mer

Bedömning av Hotel Girasole

Läs mer

Italienskt mysigt familjehotell

Ett mycket gemytligt hotell med trevlig personal. Läget i utkanten av Sorrento med 15 minuters promenad till torget. Trevlig trädgård där frukosten intas under apelsin- och citronträd. Fint litet poolområde med välsorterad bar och bra service. Finns alltid plats vid poolen. Middag kan köpas till i hotellets restaurang, maten var väl helt ok men inte mer. Rummet rent och fräscht med en fantastisk utsikt mot Neapelbukten och Vesuvius. Lugnt på hotellet och trafiken störde inte. (Vissa rum vetter mot gatan och där kan vi anta att trafiken kan vara störande.)
Trafiken på gatan utanför är väldigt trafikerad vilket var lite jobbigt när man skulle promenera in till centrum p g av bitvis mycket smal trottoar. Finns dock en alternativ väg med lite mindre trafik och med bredare trottoarer som hotellet rekommenderade oss när vi frågade om alternativ.
Vi kommer gärna tillbaks till Hotel Girasole.

Läs mer

Trevligt hotell

Trevlig personal, Rent o fräscht. Vi hade bästa utsikten från vårt hotellrum med utsikt över Vesuvius och Capri. Frukosten var vanlig kontinental inget extra. Det sämsta var de smala och mörka gatorna IB till centrum

Läs mer
 
search map