Hotell i Sorrento

Hotel Girasole

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Hotel Girasole är ett trevligt och familjeägt hotell som ligger i Sorrento. Här erbjuds ingen lyx men hotellet har en skön pool, en fin trädgård och en fantastisk utsikt över havet mot Napoli och Vesuvius från de översta våningsplanen. Dessutom är läget bra och du kan härifrpn göra flera spännande utflykter.

Passa på att se dina omgivningar

Hotellet ligger på huvudgatan Corso Italia, strax utanför centrum av Sorrento och det tar runt en kvart att traska bort till Piazza Tasso och lite mindre till Sorrentos berömda tåg Circumvesuviana, varifrån du kan åka direkt till Pompei och Napoli. Ner till hamnen, varifrån du kan åka till vackra Capri och Ischia är det ett par kilometer. Däremot ner till den lilla badplatsen La Marinella är det ca 800 meter. Här har du både restaurang och bar. I område finns fler matställen att välja mellan och den närmsta har du endast ett par hundra meter bort.

När du känner för att ta dig in till Sorrento, men vill låta bilen stå så går detta bra. Du har en busshållplats inom ett par hundra meter.

Läs mer om Hotel Girasole

Skön oas med citronträd

Det finns, som nämnt, en stämningsfull trädgård med citronträd bakom hotellet och det är även här du hittar den stora poolen samt de trevliga gemensamma terrasserna. Förutom parkering, som finns har du här reception, hiss, bar, snackbar, restaurang samt ett stort uppehållsrum med TV.

Rum med balkong

Alla rum är trevligt inredda de flesta med balkong. De är utrustade med telefon, Sat TV, aircondition samt badrum med dusch och hårfön. De flesta rum vänder mot trädgården och / eller havet medan enstaka rum av den ospecificerade kategorin vänder mot vägen. De översta rummen har utsikt över havet, Napoli och Vesuvio.

Läs om rummen på Hotel Girasole

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map