Hotell i Sorrento

Hotel Florida

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Hotellet ligger strax utanför den trevliga och livliga orten Sorrento, i den omtyckat delen som kallas Sant'Agnello. Till hotellet hör en härlig trädgård fylld med citron- och apelsinträd som skapar extra mysig atmosfär. För dig som tycker om att sola och bada finns här ett fint litet poolområde, där bekväma solstolar inväntar sina soldyrkande gäster. Badmössa krävs inte men för dig med långt hår, ska detta samlas.

Koppla av på ett litet och intimt hotell

Det bästa med Hotel Florida är den intima känslan eftersom här endast finns 33 rum. Även hotellets konstruktion skapar den rätta miljön och det känns som att stiga in i en liten oas, borta från stadens stim och stoj. En bar förser dig med goda drinkar och lättare lunch som du kan avnjuta vid poolkanten eller på uteterrassen. Och när hungern slår till kan du stanna kvar på hotellet om du vill. Här serveras allt från pasta till pizza.

Du har ett bra utgångsläge

Du bor ca 1 km från Sorrento, där du hittar allt mellan himmel och jord. Från Sorrento kan du även ta dig vidare till sevärdheter som Pompeji, Capri, Vesuvio och Amalfikusten. Badmöjligheter har du ca 500 m från hotellet på Lido da Marinella. Behöver du tips och råd är det bara att fråga den vänliga personalen.

Komfortabla rum med balkong

De 33 rummen är enkelt men komfortabelt inredda och har alla balkong/terrass. Rummen är utrustade med aircondition, Sat-TV, Wi-Fi samt badrum med toalett och dusch. De flesta rummen vetter ut mot poolen och trädgården och en del över bergen. De flesta rum på hotellet har balkong eller någon form av uteplats. Liten kyl samt safetybox är på förfrågan och mot avgift.

Läs mer om Hotel Florida

Läs om rummen på Hotel Florida

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Hotel Ascot

Sorrento, Kampanien

Hotel Michelangelo

Sorrento, Kampanien

Hotel Settimo Cielo

Sorrento, Kampanien

Rekommendationer till dig

Palazzo Murat

Positano, Kampanien

Villa Verde B&B

Torre delle Stelle, Sardinien

Villa Franca

Casal Velino, Kampanien

Populärt i Kampanien

search map