Hotell i Sorrento

Hotel Eden

 
Hotel Eden är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Eden är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Sorrento här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Vi tror inte att Hotel Eden har tagit sitt namn från lustträdgården Eden. Trots att det finns en härlig trädgård, så är den rätt liten, och vi kunde inte hitta några nakna personer eller ormar (lyckligtvis!). Men vi kan konstatera att hotellet erbjuder sin egen lilla lustträdgård, full av blommor, och den är väldigt inbjudande med sitt poolområde och däcket där träden ger skugga. Du hittar också en lounge bar, utomhus, och en terrass där du kan njuta av morgonstunden och en god cappuccino.

Mitt i livliga Sorrento

Hotel Eden är omgivet av det livliga centrum av Sorrento. Det tar endast 2 minuter att gå till Pizza Tasso, och 3 minuter att går till den lilla hamnen, Marina Piccola. I området hittar du en mängd trattorior, vinbarer och butiker. Om du inte vill äta på hotellets restaurang/pizzeria kan du alltid hitta en restaurang i närheten. Tack vare sitt centrala läge, är Hotel Eden en perfekt utgångspunkt för aktiviteter i området, samt utflykter till närliggande sevärdheter.

Läs mer om Hotel Eden

Ljusa och bekväma rum

Hotellet är relativt litet, med endast 60 rum, vilket ger en intim atmosfär. Från rummen på de översta våningarna har du en vacker utsikt över Neapels bukt, Vesuvius och - på en klar dag - också öarna Ischia och Capri. Alla områden på hotellet har renoverats i en Medelhavsstil, likaså rummen. Rummen är ljusa och bekväma. Familjerummen och rummen med fransk balkong har utsikt till parken eller till Neapolitanska golfen. Familjerummen är perfekta för familjer, som du kanske förstår, och består av 2 separata sovrum och ett delat badrum. Standardrummet ligger på hotellets baksida och har ingen balkong eller utsikt över bukten. Wifi finns i de gemensamma områdena, till en extra kostnad.
Rummen är utrustade med sat-TV, telefon, minibar, förvaringsbox, aircondition samt badrum med toalett, hårtork och dusch.

Dölj texten
 
 
search map