Hotell i Sorrento

Hotel Central

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Detta eleganta hotell ligger mitt i centrum på huvudgatan Corso Italia endast 600 meter från det historiska centrum med det kända torget Piazza Tasso och 800 meter från havet och Marinella stranden. Från hotellets panorama terrass kan man njuta av utsikten över Napolibukten och vulkanen Vesuvius.

Flera faciliteter

Hotellet är byggt och inrett med noga utvalda material för att ge gästerna all den komfort de önskar. Hotellet erbjuder reception och bar med dygnet runt service, garage, internet-point, stort gym med spinning samt en stor pool med tillhörande solstolar. Hotellets egen restaurang erbjuder både internationella och lokala rätter. Råvarorna är av bästa kvalitet och man kan få nöjet att smaka sorrentinska och napolitanska specialiteter. Dessutom erbjuder restaurangen både vegetariska och glutefria menyer.

Läs mer om Hotel Central

Rummen

De totalt 60 rummen är alla elegant inredda och utrustade med balkong (obs: alla balkonger vänder ut mot den trafikerade huvudgatan Corso Italia) eller fönster med utsikt, satellit-TV, minibar, wi-fi internet-uppkoppling, aircondition samt badrum med toalett, dusch / badkar och hårtork.

Läs om rummen på Hotel Central

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Gästomdömen av Hotel Central

Läs personliga omdömen av Hotel Central som ligger i Kampanien. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel Central. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Se alla 4 omdömen från Hotel Central

Juli semster

Vi hade en härlig semester, men det fanns naturligtvis många turister. Capri rekommenderas inte vid denna tid på året, du är bara i kö.

Läs mer

Allt fungerade...

Allt fungerande utan krångel. Magnus, min yngsta son (19 år), och jag tränade 2 gånger om dagen som planerat (han ska in på Folkhögskola till hösten med MMA - "Mixed Martial Art - Fighting" som ämne).

Därför var vi utomhus varje morgon, på en morgonjobb, styrketräning i hotellets Gym och vi fick också vänliga anvisningar till plats för lite Boxing/Sparring på eftermiddagen (ryktena gick lös på hotellet...). Far och son använde för övrigt tiden till avslappning vid poolen, läste böcker och åt gott på hotellets trevliga restaurang (god, och gott om mat till två hungriga krigare).

Har inte något negativt att säga egentligen... Tack för en härlig semester, god service från hotellets personal och inte minst från er på In-Italia.

Mvh, Geir och Magnus.

Läs mer

Fint boende

Fint poolområde, jättebra frukostbuffe
Synd att de bara hade WI-FII zon och att man inte kunde vara på rummet och surfa

Läs mer

Elegant hotell med det mesta

Rummet var mycket bra. Frukosten var toppen, den bästa jag fått utomlands någon gång! Gymmet var mycket bra. Poolen & poolområdet stort, lugnt & trevligt. Städningen på hela hotellet var mycket bra! Alltid rent & fint överallt. Läget var bra.

Läs mer

Lotta och Martin från Göteborg i Sverige bodde på Hotel Central i Sorrento från den 24. till den 25. juli 2011. Innan dess hade de bott på Hotel Aurora i Amalfi.

Sorrento besökte vi under ett knappt dygn, men turismen som kändes lagom och genuin i Amalfi blev plötsligt väldigt påträngande. Sorrento var kul att se men bjöd inte på några större överraskningar. Mest trafik tyckte vi. Hotel Central, fyllde ett övernattningsbehov, men i övrigt uppvisade detta hotell ingen charm alls. Tack In-Italia för många råd och support kring upplägg av vår resa till Amalfikusten!

Läs mer

Lennart och Eva-Maria från Bromma i Sverige bodde på Hotel Central i Sorrento från den 13. till den 18. juli 2011.

Fortsatte med tåget till Sorrento och hotell Central. Ännu ett kanonbra hotell med fin balkong och en härlig pool. Efter Sorrento blev det båt till Amalfi och hotell Aurora. För tredje gången möttes vi av ett kanonbra hotell med egen stor solterass mot havet och en egen badstrand några steg från hotellet.
Efter 3 nätter i Amalfi tog vi oss (med lite strul pga av strejker på båt, buss och tåg) tillbaka till Neapel och minisviten på hotell Terminus innan vi återvände till Stockholm. Tack In-italia för en lyckad semester. Vi tog ca 600 bilder, bifogar några från Sorrento och Amalfi.

Läs mer
 
search map