Omdömen från Hotel Astoria

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Hotel Astoria

Läs personliga omdömen av Hotel Astoria som ligger i Campania. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel Astoria. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Härligt hotell

Trevligt hotell, perfekt läge i centrum av Sorrento ( något bort från gatans buller)
Mycket rent hotell. Även med egen terrass / balkong. Bra frukost.
Lite svårt att hitta, även för en taxi. Vänlig personal. Återvänder gärna

Sorrento som semester-destination

Perfekt som en bas för utflykter till Pompeji och Vesuvius som är ett absolut måste att besöka med en lokal guide.

Hotel Astoria
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2016
Antal resande 4 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Hotel Astoria

Hotel Astoria
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Hotel Astoria
Dubbelrum
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2016
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bra läge i Gamla stan

Vi gillade hotellet som är ett bra trestjärnigt hotell. Det står även som fyrstjärnigt men det är det inte.
Rent och bra. Trebäddsrummet var rymligt och även badrummet.
Frukosten var väldigt enkel och inte så inspirerande. De blandar ost och korvar under lock varpå osten tar smak av salami. Frukosten var det som vi var mest missnöjda med. Hotellpersonalen var väldigt trevlig och hjälpsam. På kvällarna och nätterna så var det tyvärr en mindre trevlig man som satt i receptionen som man upplevde mindre trevlig. De andra var mycket trevligare.

Hotel Astoria
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Hotel Astoria
Dubbelrum
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2014
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Perfetto

Hotel Astoria är fantastiskt vad angår service, faciliteter, läge och frukost.

Rekommendationer till andra gäster

Ligger nära en italiensk språkskola, om man vill lära sig prata italienka

Hotel Astoria
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Hotel Astoria
Enkelrum
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2014
Antal resande 1 Vuxen
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Kanonläge i Sorrento

Enkelt hotell och litet rum med allt som behövs för den inte alltför kräsne. Ligger mitt i turistområdet, nära till det mesta. Enkel italiensk frukost som med fördel intages på deras innergård. Den utlovade utsikten från balkongen mot gården var inte den förväntade mot hotellets gård utan mot grannarnas gårdar. Men den dög utmärkt och vi tillbringade en del tid där. Gatulivet hördes naturligtvis men störde inte oss, bra ljudisolering utåt när man stängde balkongdörren. Inga nattklubbar som störde i närheten. Lyhört inne på hotellet men det hör liksom till på ett litet relativt nybyggt hotell i södra Europa. Bara att plugga in öronpropparna om man är känslig. Jag sov utan proppar - inga problem.

Rekommendationer till andra gäster

Man måsta bara åka the Amalfi Drive. Något av de vackraste vi sett. Ett råd: hyr gärna bil och inkludera chaufför. Även för en van svensk bilförare är det nog hart när omöjligt att ta sig fram på vägarna med någon som helst njutning. Det är 1000 kurvor mellan Sorrento och Ravello! Blir inte mycket tid för föraren att kolla på den fantastiska utsikten då. Unna er riktigt italiensk havsmat, dvs musslor, bläckfisk, sardiner och annan fisk. Till det tar ni mozzarella, grönsaker och någon pastavariant. Strunta i flaskvinerna, kör husets - mycket billigare och ofta lokala.

Hotel Astoria
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Hotel Astoria
Dubbelrum
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2013
Antal resande 2 Vuxna
Namn
Bo och Ulla från Härnösand i Sverige bodde på Hotel Astoria i Sorrento från den 2. till den 5. juni 2012.

Resan till Sorrento via Rom och vidare till Capri fungerade mycket bra. Vi köpte tågbiljett på Termini i Rom och när vi beställde i self service so fattade vi inte att tåget till Palermo inte gick förbi Sorrento. Som tur var frågade vi en trevlig italiensk tjej när vi kom till Neapel och fick då veta att vi måste ta tunnelbanan sista biten (1tim) till Sorrento. Att den heter Circumvesuvio skulle vara bra att veta om man som vi reser själv.

Hotellet i Sorrento var perfekt, nära, centralt och låg i en mysig gränd. Hade en lugn skön uteplats/balkong. Bra service och standard på hotellet. Personalen kanske kunde vara lite bättre på turistinformation om hur man tar sig till olika ställen och hur man hittar dessa. Vi frågade oftast på andra ställen. Gick lätt att ta tunnelbanan för besök i Pompeji och Vesuvius och även till bussen för transport till Positano och Amalfi. Sådan information upplevde vi inte att vi fick på hotellet. Otroligt vackert från Sorrento och söderut Amalfikusten. Capri återupplevde vi efter 40 år och det var underbart men mycket turistiskt numera.

Tack vi återkommer gärna med fler bokningar via er.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2012
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2012
Antal resande 4 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2011
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2011
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod April 2011
Antal resande 1 Vuxen
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 

Liknande ställen

Hotel Central

Sorrento, Campania

Hotel Zí Teresa

Sorrento, Campania

Positano Art Hotel Pasitea

Positano, Campania

Rekommendationer till dig

Coltur Suites

Sorrento, Campania

Villaggio Baia Serena

Vico Equense, Campania

Hotel Girasole

Sorrento, Campania

Populärt i Campania

search map