Hotell i Sorrento

Hotel Astoria

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Om du vill bo bra mitt i Sorrentos historiska centrum, omgiven av små trevliga gator där stadens kulturella liv tar plats, och samtidigt endast ha några få minuters promenad till det centrala torget Piazza Tasso, samt till tågstationen varifrån du har direkt förbindelse med Pompei och Napoli - ja, då är Hotel Astoria ett bra val.

Ta på utflykt

Från hotellet har du också endast några få minuters promenad till Sorrentos hamn, varifrån du kan ta båten till både Napoli, samt öarna Ischia och Capri. Och så är du naturligtvis också nära stranden, om du får lust att ta ett dopp i det blå.

Ett omtyckt hotell

Hotellet renoverades så sent som 2010 i trivsam och färgglad stil som inbjuder till en trevlig vistelse. De gemensamma områdena är rymliga och utrustade med luftkonditionering, och bjuder dessutom på både en härlig trädgård och solterrass. På hotellet hittar du även dygnet-runt-reception, tvätt-service och Wi-Fi. Vid behov kan receptionen hjälpa till med bokning av tågbiljetter samt rekommendera restauranger. Det närliggande systerhotellet Ascot har en pool som du är välkommen att nyttja.

Läs mer om Hotel Astoria

Rummens inredning

Rummen är inredda i färgerna gult och blått, och alla har luftkonditionering till de varma sommarnätterna, minibar, telefon, Wi-Fi och Sat-TV. De har privat badrum med toalett, dusch eller badkar samt hårfön. De flesta rum har balkong.

Läs om rummen på Hotel Astoria

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Gästomdömen av Hotel Astoria

Läs personliga omdömen av Hotel Astoria som ligger i Kampanien. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel Astoria. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Se alla 8 omdömen från Hotel Astoria

Centralt och familjärt hotell

Hotellets läge är perfekt , nära till allt i centrum, Nackdelen var att de va en aning lyhört pga klinkergolv såväl i rum som korridorer.

Läs mer

Bedömning av Hotel Astoria

Tycker det var ett bra hotell med personlig toch
Gillade personalen skarpt gjorde det där extra

lite för hårda sängar saknar bäddmadrass

Läs mer

Bedömning av Hotel Astoria

Läs mer

Härligt hotell

Trevligt hotell, perfekt läge i centrum av Sorrento ( något bort från gatans buller)
Mycket rent hotell. Även med egen terrass / balkong. Bra frukost.
Lite svårt att hitta, även för en taxi. Vänlig personal. Återvänder gärna

Läs mer

Perfetto

Hotel Astoria är fantastiskt vad angår service, faciliteter, läge och frukost.

Läs mer

Kanonläge i Sorrento

Enkelt hotell och litet rum med allt som behövs för den inte alltför kräsne. Ligger mitt i turistområdet, nära till det mesta. Enkel italiensk frukost som med fördel intages på deras innergård. Den utlovade utsikten från balkongen mot gården var inte den förväntade mot hotellets gård utan mot grannarnas gårdar. Men den dög utmärkt och vi tillbringade en del tid där. Gatulivet hördes naturligtvis men störde inte oss, bra ljudisolering utåt när man stängde balkongdörren. Inga nattklubbar som störde i närheten. Lyhört inne på hotellet men det hör liksom till på ett litet relativt nybyggt hotell i södra Europa. Bara att plugga in öronpropparna om man är känslig. Jag sov utan proppar - inga problem.

Läs mer
 
search map