Hotell i Sorrento

Hotel Astoria

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Om du vill bo bra mitt i Sorrentos historiska centrum, omgiven av små trevliga gator där staden kulturella liv tar plats, och samtidigt endast ha några få minuters promenad till det centrala torget Piazza Tasso, samt till tågstationen varifrån du har direkt förbindelse med Pompei och Napoli - ja, då är Hotel Astoria ett bra val. Från hotellet har du också endast några få minuters promenad till Sorrentos hamn, varifrån du kan ta båten till både Napoli, samt öarna Ischia och Capri. Och så är du naturligtvis också nära stranden, om du får lust att ta ett dopp i det blå.

Helrenoverat hotell

Hotellet renoverades så sent som 2010 i smakfull modern stil som inbjuder till en trevlig vistelse. De gemensamma områdena är rymliga och utrustade med aircondition, och bjuder dessutom på både en härlig trädgård och solterrass. På hotellet hittar du även dygnet-runt-reception, tvätt-service och wifi. Vid behov kan receptionen hjälpa till med bokning av tågbiljetter samt rekommendera restauranger. Det närliggande systerhotellet Ascot har en pool som du är välkommen att nyttja.

Läs mer om Hotel Astoria

Rummens inredning

Rummen är riktigt fint inredda i färgerna gult och blått, och alla har aircondition till de varma sommarnätterna, minibar, telefon, wifi och satellit-TV, samt badrum med toalett, dusch eller badkar samt hårfön. Några rum har också balkong, men det kan inte garanteras.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Hotel Central

Sorrento, Kampanien

Hotel Zí Teresa

Sorrento, Kampanien

Positano Art Hotel Pasitea

Positano, Kampanien

Rekommendationer till dig

Hotel Girasole

Sorrento, Kampanien

Hotel Il Faro

Sorrento, Kampanien

Hotel Il Gabbiano

Positano, Kampanien

Populärt i Kampanien

search map