Hotell i Sorrento

Hotel Astoria

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Om du vill bo bra mitt i Sorrentos historiska centrum, omgiven av små trevliga gator där stadens kulturella liv tar plats, och samtidigt endast ha några få minuters promenad till det centrala torget Piazza Tasso, samt till tågstationen varifrån du har direkt förbindelse med Pompei och Napoli - ja, då är Hotel Astoria ett bra val.

Ta på utflykt

Från hotellet har du också endast några få minuters promenad till Sorrentos hamn, varifrån du kan ta båten till både Napoli, samt öarna Ischia och Capri. Och så är du naturligtvis också nära stranden, om du får lust att ta ett dopp i det blå.

Ett omtyckt hotell

Hotellet renoverades så sent som 2010 i trivsam och färgglad stil som inbjuder till en trevlig vistelse. De gemensamma områdena är rymliga och utrustade med luftkonditionering, och bjuder dessutom på både en härlig trädgård och solterrass. På hotellet hittar du även dygnet-runt-reception, tvätt-service och Wi-Fi. Vid behov kan receptionen hjälpa till med bokning av tågbiljetter samt rekommendera restauranger. Det närliggande systerhotellet Ascot har en pool som du är välkommen att nyttja.

Läs mer om Hotel Astoria

Rummens inredning

Rummen är inredda i färgerna gult och blått, och alla har luftkonditionering till de varma sommarnätterna, minibar, telefon, Wi-Fi och Sat-TV. De har privat badrum med toalett, dusch eller badkar samt hårfön. De flesta rum har balkong.

Läs om rummen på Hotel Astoria

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map