Omdömen från Hotel Ascot

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Hotel Ascot

Läs personliga omdömen av Hotel Ascot som ligger i Kampanien. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel Ascot. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.
Björn från Trollhättan i Sverige bodde på Hotel Ascot i Sorrento från den 25. till den 28. juni 2010.

Hej, jo Ascot hotellet har ett bra läge - i ena änden av huvudgatan! Ändra på er karta - det ser ut som om hotellet skulle ligga i en kurva uppe i en backe men det är gatan från Ascot och rakt genom staden som är huvudgatan - där är allt folk! Sängarna var vedervärdiga! Bra frukost, rent å snyggt och trevlig personal. De (städerskan) trodde att jag hade glömt min mobiltelefon på rummet och skickat en på motorcykel till min väntande buss vid torget för att fråga om det var min!!!! Schysst va!! (Men det var inte min, den hade jag med mej). Sorrento är en jättefin stad med en magnifik utsikt över Neapelkusten, sen nära till Capri och Vesuvio - Pompeji gör inte saken sämre. Kändes som att det var ärligt folk (invånare) i staden. Jag har alltid älskat franska rivieran men de har fått konkurrens av mitt nya favoland!

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2010
Antal resande 1 Vuxen
Namn
Torsten med sällskap från Sandviken i Sverige bodde på Hotel Ascot i Sorrento från den 17. till den 24. maj 2008.

Resan var väldigt bra och givande. Hotellet var bra med trevlig personal men en rustning måste nog göras ganska omgående då det var väl slitet, ex dörrfodren på vår toalett var uppruttna, handdukarna var av 70-talssnitt, schampo och tvål fylldes inte på under hela veckan. En annan sak som förvånade oss var att det var halvpension. Detta fick inte vi reda på förrän på Torsdag morgon, (vi åkte hem på Lördagen), vi hade bokat med frukost men fick en meny varje morgon med en trerätters middag. När jag frågade på torsdag kväll efter att ha ätit middag om jag skulle betala direkt eller om det sattes på rummet fick jag svaret att vårt hyreskontrakt innehöll halvpension. Ett annat påpekande kan vara att garagehyran tillkommer ca:1050 kr/vecka, detta upplystes inte vi om när vi bokade. Tacksam för svar angående halvpensionen, garagehyran. Bortsett från kostnaden var det väldigt bra att det fanns garage annars hade det blivit problem med var man skulle ha ställt bilen.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2008
Antal resande 2 Vuxna
Namn
Nils med familj från Staffanstorp i Sverige bodde på Hotel Ascot i Sorrento från den 25. april till den 2. maj 2008.

Jag vill tacka för ett trevligt bemötande och god service vid bokningen och även när jag skulle hyra bil.

Vi viste att sorrento skulle var en vacker plats och Vi blev inte besvikna. Lokalbefolkningen var tillmötesgående och trevliga men det är ju en fördel om man kan språket.

När det gäller Hotel Ascot i Sorrento:
Var hotelets plasering mycket mer centralt än jag hade förventat mig. Personalen var mycket tillmötesgående och trevlig. Maten var helt till belåtenhet och frukosten var av god italiensk standard kanske lite mer att önskar om Man är van vid bacon och ägg.

Vi var mycket nöjda med In-Italia och allt Ni har gjort för oss. Vi var också mycket nöjda med Hotel Ascot och deras service samt Sorrento som plats Och kommer gärna tillbaka

Upplysningar om recensenten

Resperiod April 2008
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map