Omdömen från Costa Alta

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Costa Alta

Läs personliga omdömen av Costa Alta som ligger i Kampanien. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Costa Alta. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.
Annvi och familj från Jönkoping i Sverige bodde på Costa Alta i Sorrento från den 29. september till den 6. oktober 2007.

Jättetrevlig resa. Vi hade ju också väldig tur med vädret. Området var precis vad vi ville ha. Lungt o skönt. Piano di Sorrento gör skäl för namnet. Fin pool som vi hade god nytta av. Standarden på lägenheten, kanske lite låg så det var ju tur att det var varmt. Hade det varit lite svalare hade det nog blivit ruggigt i den lilla lägenheten, utan
värmeelement mm. Kalla golv o.s.v. Men detta var vi ju beredda på. Man har ju varit i Italien förr! Att tänka på för kommande hyresgäster: ta med kaffefilter o helst bryggare, brödkniv, durkslag, bättre glas, vinöppnare, tändare till spis. Nu hade vi hyrt bil under vår vistelse och det var förståndigt. Svårt att komma någonstans annars.
Trevlig personal på boendet. Hoppas nattvakten bara kan få en säng att vila på, istället för en stol. Reser gärna med Er igen.

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2007
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 

Liknande ställen

Terrazza Gerania

Nerano, Kampanien

Terrazza Acquachiara

Maiori, Kampanien

Italy Village - La Serra Resort

Baia Domizia, Kampanien

Rekommendationer till dig

Palazzo Vingius

Minori, Kampanien

Hotel Reginna Palace

Maiori, Kampanien

Etna Hotel

Giarre, Sicilien

search map