Semesterbostad i Sorrento

Costa Alta

 
Costa Alta är inte tillgänglig i dagsläget
Costa Alta är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Sorrento här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Perfekt för unga familjer

Villaggio Costa Alta är det perfekta stället för familjer med unga barn. De kan springa runt, fritt i den stora trädgården, och det är lätt för dem att träffa andra barn att leka med. Det är ingen vanlig camping, utan en blandning av olika semester-bostadsformer. Förutom bungalows finns här stugor, husbilar och husvagnar.

Njut av den glada stämningen

Den goda och glada atmosfären råder överallt på Villaggio Costa Alta, oavsett var du befinner dig. Stället är inte så stort - här är endast 64 enheter, så du behöver inte vara orolig över att gå vilse. Villaggio Costa Alta ligger på en klippa ovanför den Neapolitanska bukten, och från vissa platser i parken har du en fantastisk utsikt över kusten. Det finns ingen direkt strand som gränsar till Villaggio Costa Alta, men du kan hoppa på en gratisbuss som tar dig till stranden runt hörnet. Det finns en överenskommelse med två strandklubbar, så fråga i receptionen om dina bästa alternativ. På Villaggio Costa Alta hittar du både en bar och en restaurang, även för take-away.

Med Sorrento på bara 4 km avstånd, och Pompeji runt hörnet, och för att inte tala om dagsutflykter med båt till Ischia och Capri, finns det många möjligheter för att upptäcka många kulturella höjdpunkter. Du befinner dig med andra ord på helt rätt plats, om du önskar att uppleva några av regionens största sevärdheter, både vad angår kultur och natur.

Läs mer om Costa Alta

Det är ingen risk att bli uttråkad

Ovanstående utflyktsmöjligheter kompletteras av många attraktiva alternativ på området. Exempelvis är underhållningsalternativen för barn under högsäsongen oändliga; lekplatser, bordtennis, fotboll, en stor 25 meters pool, vattengymnastik med instruktör, roliga spel, miniklubb, teaterföreställningar, fotboll, dans... ja, som du kan se är möjligheterna oändliga.

Naturligtvis kan vuxna också delta i ovanstående aktiviteter, och för aktiva människor finns det möjlighet för tennis och fotboll samt fantastiska vandringar på historiska stigar (gudarnas stig).

Värt att veta om Villagio Costa Alta

Klubbkort är obligatoriskt från den 16/7 till den 26/8 och inkluderar underhållning under dagen och kvällen, pianobar, shuttlebuss till och från stranden och olika sportaktiviteter.

Vid vistelse i perioder 4/8 till 19/8 är halvpension obligatorisk och inkluderad i de visade priserna.

Olika sätt att bo på

Som vi tidigare har nämnt erbjuder Villaggio Costa Alta olika typer av ackommodation. Enheterna kommer i olika storlek, och är alla inredda med privat toalett, ett litet badrum, kökshörna med servis och pannor, TV, aircondition och en stor terrass.

Dölj texten
 
 
search map