Hotell i Sorrento

Conca Park

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Strax i utkanten av Sorrento, uppe på en mindre höjd och med lummiga omgivningar ligger Hotel Conca Park. Ett trevligt hotell med trädgård, pool, SPA, restaurang och andra fina faciliteter. Det är endast ca 600 meter ner till stadens gamla del med smala gränder och ca 900 meter till Piazza Tasso. Detta innebär att du smidigt kan ta dig runt till fots och låta bilen stå. Dessutom är dina omgivningar som sagt lummiga och lugna och det är lätt att komma ner i varv på Hotel Conca Park.

Traditionell gästfrihet

Hotellet bjuder på en traditionell sydländsk gästfrihet där de ser till att du som gäst har det bra. Utomhusmiljön är mysig med trevliga sittplatser lite varstans i trädgården. Du kan t.ex slå dig ner under doftande citronträd eller i någon av de sköna lounge möblerna som finns utplacerade på terrassen.

För extra avkoppling kan du också vila ut i en av de solstolar som finns utplacerade runt poolen eller ta en runda ner till hotellets SPA där du kan beställa olika behandlingar. Här finns med andra ord många möjligheter till att skön semester.

Fler faciliteter

På hotellet finns en 24/7 reception dit du kan vända dig för att få tips och råd gällande utflykter m.m. Tvättservice finns samt parkering och garage (mot avgift). Har du cykel med finns det t.o.m ett rum för denna.

Läs mer om Conca Park

Det härliga, sydländska köket

Att äta gott på semestern är viktigt och det tycker de även här på Hotel Conca Park. Köket som har öppet alla dagar serverar lunch (12-15) och middag (18.45-21.45). Typiska lokala rätter finns med på menyn och på kvällen kan du välja mellan buffé och à la carte. Frukt och grönt kommer från den egna odlingen så klart! De dagar du känner för att äta ute, är det bara till att kvista ner till stan där det finns gott om bra matställen att välja mellan, liksom pizzerior.

Välj det rum som passar dig

Hotellet genomgick en renovering under 2005 och har 205 rum som är fördelade på 6 våningar. Det finns rum i olika kategorier och möjlighet att välja med havsutsikt samt balkong. Rummen har aircondition, hårtork, Sat-TV, kassafack, Wi-Fi och minibar. De som heter economy har enbart fönster och oftast utsikt över bergen.

Läs om rummen på Conca Park

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map