Omdömen från Coltur Suites

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Coltur Suites

Läs personliga omdömen av Coltur Suites som ligger i Campania. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Coltur Suites. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Bedömning av Coltur Suites

Sorrento som semester-destination

Coltur Suites
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Coltur Suites
Tvårumslägenhet med 2/3 sovplatser (typ Capri m. balkong och havsutsikt)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2016
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Helt fantastiskt med vidunderlig utsikt över hamnen.

Sorrento kan jag och min man verkligen rekommendera och Coltur Suites. Helt fantastisk lägenhet med utsikt mot hamnen som vi utnyttjade maximalt, både till frukost, lunch och middag. Omgivningarna var lugna och sköna med bra möjligheter till att handla specerier. Det var rent och fräscht och bra luftkonditionering i både sovrum och kök. Vi kan mer än gärna rekommendera Coltur Suites. Här fick man valuta för pengarna.

Rekommendationer till andra gäster

Vi valde att köra ner bilen till Coltur Suites med våra bagage vilket var tur. Att gå från den parkeringsplats som Coltur Suites rekommenderade är inte att föredra då det är kullersten hela vägen, även om det är bara 400 meter från parkeringsplatsen. Vi valde att parkera vår bil i ett bevakat parkeringsgarage som tillhörde ett hotell, vilket vi verkligen kan rekommendera. Parkeringsgaraget kostade inte mer än den parkeringsplats som Coltur Suites rekommenderade. Priset var densamma dvs 20 €/dygn. Gäller att ha en bra bilkarta om man ska hitta i Sorrento då det är små och trånga gränder. En härlig stad att promenera i och vi åker mer än gärna hit igen.

Coltur Suites
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Coltur Suites
Tvårumslägenhet med 2/3 sovplatser (typ Capri m. balkong och havsutsikt)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2015
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Charmigt och lugnt ställe

Coltur suites är ett mycket lugnt och fridfullt ställe, med en liten gränd ner till en idyllisk hamn.
Vi var fem vuxna och det gick, men annars är de stora lägenheterna främst för fyra vuxna. Allt fungerade bra, med undantag för den elektriska plattan på spisen. Den slog ifrån strömmen, kanske är det kortslutning i den. Men gasen fungerade optimalt. Det vore önskvärt med fler plastpåsar till sopsorteringen, när man är där längre tid.
Men allt som allt tillfredsställande.
Läget är det som gör den stora skillnaden.

Coltur Suites
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Coltur Suites
Trerumslägenhet med 6/8 sovplstaer (typ Amalfi m. 2 balkonger och havsutsikt)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi

Internet var svagt och fungerade inte i alla rummen.
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Mars 2015
Antal resande 5 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Vacker utsikt.

Vacker utsikt. Men i förhållande till priset (lägenhet T6) tyckte jag inte att bostaden levererade.
Välutrustad.
Och efter kl 15:30 kan altanerna inte användes då det inte finns någon solavskärmning.
Man kan inte läsa böcker på altanen efter mörkret då det inte är ljust på altanen.
Men ett härligt läge.

Coltur Suites
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Coltur Suites
Tvårumslägenhet med 4/6 sovplatser (typ Procida m. balkong & havsutsikt)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2014
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Fina solnedgångar i lugnt boende

Jag är mycket nöjd med läget, som nog är tystare än de bästa hotellen har som ligger en liten bit bort. Det går inte att köra bil eller vespa där lägenheten ligger utan där är endast gångtrafik utanför, vilket jag uppskattade mycket. (Det betyder inte att du som kör bil ner inte kan bo där för att det var inte alls långt bort som vägen slutar.) Det enda som hördes var kyrkklockan fast sovrummet låg inte åt det hållet. Det tog inte mer än 1,5 min till bra restauranger i hamnen Marina grande. Lite sämre med köksredskap om man nu satsar på att laga mat hemma i lägenheten så saknas ju en del. Önskvärt är en större kaffekokare. Denna räckte bara till en kopp. Lite onödigt krångligt att behöva ta sig till ett annat ställe för att hämta nycklar då resvägen sammanlagt blir lång dit om man tar sig ner med allmänna kommunikationsmedel. Möjligen är priset lite väl tilltaget.

Coltur Suites
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Coltur Suites
Tvårumslägenhet med 2/3 sovplatser (typ Capri m. balkong och havsutsikt)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2014
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Semester

Ytterst trevlig lägenhet med fin utsikt över fiskehamn/fritidsbåtshamn. Du kan sitta och studera livet i hamnområdet och se soldyrkarna gotta sig på stranden.

Rekommendationer till andra gäster

Var uppmärksam på att denna lägenhet kräver att du parkerar i p-hus/p-plats och det kostar 20 euro per dygn.
I staden finns det många olika restauranger och långa shoppinggator.

Coltur Suites
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Coltur Suites
Trerumslägenhet med 6/8 sovplstaer (typ Amalfi m. 2 balkonger och havsutsikt)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2013
Antal resande 4 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Fina lägenheter i vackra Sorrento

Coltur Suites
Rent och fint
Gästvänlighet

Med hänsyn till kommande gäster bör ni nog uppmärksamma dem på att resekontoret man ska vända sig till efter ankomst ligger på själva Hotel Central på Corso Italia 258 i Sorrento.
Placering
 
Själva boendet på Coltur Suites
Tvårumslägenhet med 4/6 sovplatser (typ Procida m. balkong & havsutsikt)

Fin lägenhet; men vi blev överraskade över att det bara fanns ett sovrum - i gengäld fanns det två badrum, vilket självklart var både trevligt och praktiskt.
Tvårumslägenhet med 2/4 sovplatser (typ Procida m. havsutsikt)

Fin lägenhet - det vanliga problemet är att bli av med sina sopor. Italienarna är mycket noggranna med att sortera sitt avfall, vilket ju är bra, men de är inte så bra på att sätta ut avfallsbehållare.
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2013
Antal resande 4 Vuxna, 3 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Verkligheten överträffar drömmen

Lägenheten i verkligheten är bättre än beskrivningen på hemsidan. Bilderna gör inte själva läget rättvist. Utsikten från balkongen var hänförande och vi tillbringade många timmar där. Ljus och fräsch med alla bekvämligheter man kunde önska sig. Ett stort plus till resebyrån Coltur i Sorrento, där vi hämtade nyckeln. Det finns telefon i lägenheten och vi kunde bara ringa dem och fråga om allt. Mycket bekvämt.

Rekommendationer till andra gäster

Blev mycket överraskad av att finna, trots alla turister, att det finns en hel del genuint i staden. Från balkongen kunde jag flera morgnar se när fiskarna vid 6-tiden kom in med sina båtar till hamnen. Vi åt den godaste fisk och skaldjur vi ätit på en nyöppnad restaurang i Marina Grande Den heter: O´Puledrone. Den drivs av ett cooperativ bestående av åtta fiskare. Väl värd ett besök.

Coltur Suites
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Coltur Suites
Tvårumslägenhet med 2/3 sovplatser (typ Capri m. balkong och havsutsikt)
 

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2013
Antal resande 2 Vuxna
Namn
Coltur Suites i Sorrento

Turen till Sorrento, Coltur Suites, gick mycket bra, i det att vi blev väl mottagna på argenturen på Corso Italia, av en mycket serviceinriktad dam, som jag dessvärre inte fick namnet på, men som tog sig tid att köra framför oss på sin scooter och visa vägen till den fina lägenheten på Via Marina Grande. Vi har njutit av varje sekund, av den vackra utsikten över Napolibukten. Ideal lägenhet till 2par med rimligt avstånd till centrum, men kanske inte ett ställe för rörelsehindrade.

I hamnen fanns det ett par bra restauranger, som är värda att besöka.

Slutligen tackar jag för er fantastiska service via mail etc etc - det är inte sista gången vi nyttjar er som resebyrå.

Upplysningar om recensenten

Resperiod April 2013
Antal resande 4 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet
Birgit med familj från Frederiksberg bodde på Coltur Suites i Sorrento

Coltur Suites är ett trevligt ställe där vi måste vara - inte minst på grund av den storslagna utsikten. Allt fungerade perfekt

Upplysningar om recensenten

Resperiod Oktober 2012
Antal resande 1 Vuxen
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

Sida 1 2 Nästa sida
 

Liknande ställen

Casale Villarena

Nerano, Campania

Terrazzo Papavero

Atrani, Campania

Terrazza Masaniello

Atrani, Campania

Rekommendationer till dig

Appartamenti Grandi al Due Relais

Vietri sul Mare, Campania

Palazzo Vingius

Minori, Campania

Populärt i Campania

Hotel Cristina

Sant' Agnello

Villa Mirella

Palinuro

Due Relais

Vietri sul Mare

search map