Semesterbostad i Sorrento

Coltur Suites

 
Coltur Suites är inte tillgänglig i dagsläget
Coltur Suites är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Sorrento här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Har du en förkärlek för små gator med en trevlig stämning så är Coltur Suite allt vad du kan drömma om. Huset ligger i slutet av en smalväg med utsikt över Marina Grande, Sorrentos gamla hamn. Utsikten över Napoli bukten härifrån är riktigt vacker. Vid Marina Grande finns det även en fin badbrygga.

Placering och åter placering

...men utsikten är inte allt. Här bor man nära stranden på den ena sidan och centrum på den andra. I Sorrento centrum finner du allt det liv, trafik och shopping som man annars inte lägger märke till när du sitter på lägenhetens balkong och njuter av solnedgången och havets friska bris.

Läs mer om Coltur Suites

Komfortabla lägenheter

På Coltur Suites finns det 8 välutrustade och trevliga lägenheter som lever upp till de krav om komfort då de har en eller flera balkonger med havsutsikt (en av dem har fransk balkong med havsutsikt), aircondition, satellit-tv och telefon. Det enda besvärliga är att det inte finns parkering så man måste finna en offentlig i närheten mot betalning. Dessutom finns det möjlighet för gästerna att använda poolen och fitness-center på Hotel Central längre upp i staden.

Lägenheterna på Coltur Suites

Tvårumslägenhet med 2/3 sovplatser (typ Capri m. balkong och havsutsikt)

De tre lägenheterna av typ Capri är på 32 m² och består av uppehållsrum med kokvrå (mikrougn och gasspis) och en sovplats i en bäddsoffa (till person under 185 cm), sovrum med två enkelsängar (kan sättas ihop till dubbelsäng), badrum med toalett och dusch. De har dessutom balkong med havsutsikt.

Tvårumslägenhet med 2/4 sovplatser (typ Procida m. havsutsikt)

De tre lägenheterna av typ Procida består av uppehållsrum med kokvrå (ugn och gasspis) och två sovplaster i bäddsoffa (bäst till barn under 12 år), sovrum med två enkelsängar (kan sättas ihop till dubbelsäng). Vid uppehållsrummet finns ett badrum med toalett och dusch, i sovrummet finns ett privat badrum med toalett och badkar. Två av lägenheterna har dessutom balkong med havsutsikt, medan den tredje har fransk balkong och havsutsikt.

Tvårumslägenhet med 4/6 sovplatser (typ Procida m. balkong & havsutsikt)

Det finns bara en lägenhet av denna typ som mäter 50 m² och består av uppehållsrum med kokvrå (ugn och gasspis) och två bäddsoffor med två sovplatser i varje (bäst för barn under 12 år), sovrum med två enkelsängar (kan sättas ihop till en dubbelsäng). Vid uppehållsrummet finns ett badrum med toalett och dusch, i sovrummet finns ett privat badrum med toalett och badkar. Lägenheten har dessutom balkong med havsutsikt.

Trerumslägenhet med 6/8 sovplstaer (typ Amalfi m. balkong och havsutsikt)

Det finns bara en lägenhet av denna typ och den består av uppehållsrum med kokvrå (ugn och gasspis) och två bäddsoffor med två sovplatser i varje (bäst för barn under 12 år) samt badrum med toalett och dusch, ett sovrum med två enkelsängar (kan sättas ihop till en dubbelsäng) med privat badrum med toalett och dusch, ett sovrum med två enkelsängar (kan sättas ihop till en dubbelsäng) med privat badrum med toalett och badkar. Lägenheten har dessutom balkong med havsutsikt.

Dölj texten
 
 
search map