Semesterbostad i Sorrento

Coltur Suites

 
Coltur Suites är inte tillgänglig i dagsläget
Coltur Suites är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Sorrento här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Har du en förkärlek för små gator med en trevlig stämning så är Coltur Suite allt vad du kan drömma om. Huset ligger i slutet av en smalväg med utsikt över Marina Grande, Sorrentos gamla hamn. Utsikten över Napoli bukten härifrån är riktigt vacker. Vid Marina Grande finns det även en fin badbrygga.

Placering och åter placering

...men utsikten är inte allt. Här bor man nära stranden på den ena sidan och centrum på den andra. I Sorrento centrum finner du allt det liv, trafik och shopping som man annars inte lägger märke till när du sitter på lägenhetens balkong och njuter av solnedgången och havets friska bris.

Läs mer om Coltur Suites

Komfortabla lägenheter

På Coltur Suites finns det 8 välutrustade och trevliga lägenheter som lever upp till de krav om komfort då de har en eller flera balkonger med havsutsikt (en av dem har fransk balkong med havsutsikt), aircondition, satellit-tv och telefon. Det enda besvärliga är att det inte finns parkering så man måste finna en offentlig i närheten mot betalning. Dessutom finns det möjlighet för gästerna att använda poolen och fitness-center på Hotel Central längre upp i staden.

Lägenheterna på Coltur Suites

Tvårumslägenhet med 2/3 sovplatser (typ Capri m. balkong och havsutsikt)

De tre lägenheterna av typ Capri är på 32 m² och består av uppehållsrum med kokvrå (mikrougn och gasspis) och en sovplats i en bäddsoffa (till person under 185 cm), sovrum med två enkelsängar (kan sättas ihop till dubbelsäng), badrum med toalett och dusch. De har dessutom balkong med havsutsikt.

Tvårumslägenhet med 2/4 sovplatser (typ Procida m. havsutsikt)

De tre lägenheterna av typ Procida består av uppehållsrum med kokvrå (ugn och gasspis) och två sovplaster i bäddsoffa (bäst till barn under 12 år), sovrum med två enkelsängar (kan sättas ihop till dubbelsäng). Vid uppehållsrummet finns ett badrum med toalett och dusch, i sovrummet finns ett privat badrum med toalett och badkar. Två av lägenheterna har dessutom balkong med havsutsikt, medan den tredje har fransk balkong och havsutsikt.

Tvårumslägenhet med 4/6 sovplatser (typ Procida m. balkong & havsutsikt)

Det finns bara en lägenhet av denna typ som mäter 50 m² och består av uppehållsrum med kokvrå (ugn och gasspis) och två bäddsoffor med två sovplatser i varje (bäst för barn under 12 år), sovrum med två enkelsängar (kan sättas ihop till en dubbelsäng). Vid uppehållsrummet finns ett badrum med toalett och dusch, i sovrummet finns ett privat badrum med toalett och badkar. Lägenheten har dessutom balkong med havsutsikt.

Trerumslägenhet med 6/8 sovplstaer (typ Amalfi m. balkong och havsutsikt)

Det finns bara en lägenhet av denna typ och den består av uppehållsrum med kokvrå (ugn och gasspis) och två bäddsoffor med två sovplatser i varje (bäst för barn under 12 år) samt badrum med toalett och dusch, ett sovrum med två enkelsängar (kan sättas ihop till en dubbelsäng) med privat badrum med toalett och dusch, ett sovrum med två enkelsängar (kan sättas ihop till en dubbelsäng) med privat badrum med toalett och badkar. Lägenheten har dessutom balkong med havsutsikt.

Dölj texten
 
 

Gästomdömen av Coltur Suites

Läs personliga omdömen av Coltur Suites som ligger i Kampanien. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Coltur Suites. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Se alla 9 omdömen från Coltur Suites

Bedömning av Coltur Suites

Läs mer

Helt fantastiskt med vidunderlig utsikt över hamnen.

Sorrento kan jag och min man verkligen rekommendera och Coltur Suites. Helt fantastisk lägenhet med utsikt mot hamnen som vi utnyttjade maximalt, både till frukost, lunch och middag. Omgivningarna var lugna och sköna med bra möjligheter till att handla specerier. Det var rent och fräscht och bra luftkonditionering i både sovrum och kök. Vi kan mer än gärna rekommendera Coltur Suites. Här fick man valuta för pengarna.

Läs mer

Charmigt och lugnt ställe

Coltur suites är ett mycket lugnt och fridfullt ställe, med en liten gränd ner till en idyllisk hamn.
Vi var fem vuxna och det gick, men annars är de stora lägenheterna främst för fyra vuxna. Allt fungerade bra, med undantag för den elektriska plattan på spisen. Den slog ifrån strömmen, kanske är det kortslutning i den. Men gasen fungerade optimalt. Det vore önskvärt med fler plastpåsar till sopsorteringen, när man är där längre tid.
Men allt som allt tillfredsställande.
Läget är det som gör den stora skillnaden.

Läs mer

Fina solnedgångar i lugnt boende

Jag är mycket nöjd med läget, som nog är tystare än de bästa hotellen har som ligger en liten bit bort. Det går inte att köra bil eller vespa där lägenheten ligger utan där är endast gångtrafik utanför, vilket jag uppskattade mycket. (Det betyder inte att du som kör bil ner inte kan bo där för att det var inte alls långt bort som vägen slutar.) Det enda som hördes var kyrkklockan fast sovrummet låg inte åt det hållet. Det tog inte mer än 1,5 min till bra restauranger i hamnen Marina grande. Lite sämre med köksredskap om man nu satsar på att laga mat hemma i lägenheten så saknas ju en del. Önskvärt är en större kaffekokare. Denna räckte bara till en kopp. Lite onödigt krångligt att behöva ta sig till ett annat ställe för att hämta nycklar då resvägen sammanlagt blir lång dit om man tar sig ner med allmänna kommunikationsmedel. Möjligen är priset lite väl tilltaget.

Läs mer

Semester

Ytterst trevlig lägenhet med fin utsikt över fiskehamn/fritidsbåtshamn. Du kan sitta och studera livet i hamnområdet och se soldyrkarna gotta sig på stranden.

Läs mer

Verkligheten överträffar drömmen

Lägenheten i verkligheten är bättre än beskrivningen på hemsidan. Bilderna gör inte själva läget rättvist. Utsikten från balkongen var hänförande och vi tillbringade många timmar där. Ljus och fräsch med alla bekvämligheter man kunde önska sig. Ett stort plus till resebyrån Coltur i Sorrento, där vi hämtade nyckeln. Det finns telefon i lägenheten och vi kunde bara ringa dem och fråga om allt. Mycket bekvämt.

Läs mer
 
search map