Agriturismo i Sorrento

Casale Antonietta

 
Casale Antonietta är inte tillgänglig i dagsläget
Casale Antonietta är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Sorrento här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

I fridfulla naturomgivningar med vacker utsikt finner man detta familjära paradis. Den varma och genuina stämningen där husets historia går tillbaka till 1700-talet bidrar här till en semester med avkoppling och möjligheter för fina utflykter.

Casale Antonietta ligger endast ca. 1 km från Sorrentos livliga centrum och är en perfekt utgångspunkt för trevliga utflykter till Amalfikustens byar och städer, Pompei och ön Capri. Man bör ankomma i bil och det finns gratis parkering på stället. Dock ska man observera att sista passagen fram till stället går via en mycket (!) smal väg där man bör ta det ytterst försiktigt.

Läs mer om Casale Antonietta

För att göra vistelsen fulländad finns här sportaktiviteter, internet-point och inte minst restaurang där det serveras rätter från det lokala köket. Det rustika stenhuset omges av vackra citron och olivodlingar där man kan ta en skön promenad eller njuta av omgivningarna på en hästrygg.

Rummen är enkelt och rustikt inredda. De är alla utrustade med aircondition, satellit-TV, telefon, minibar, internet-uppkoppling (wi-fi) samt badrum med toalett, dusch och hårtork. Alla rum har egen möblerad uteplats eller terrass.

Dölj texten
 
 
search map