Hotell i Sorrento

Bellevue Syrene

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Drömmer du om lugn och ro, en herrskapsvilla med en exklusiv inredning, privat balkong, panoramautsikt över havet och vulkanen Vesuvio, en skön grön trädgård, pool, en fantastisk restaurang och promenadavstånd till centrum med butiker och tågstation, då har du hittat det rätta stället för dig.

Måhända det är dyrt, men det är helt underbart

Hotel Bellevue Syrene är ett litet paradis på jorden för dig som söker något i särklass och är inställd på att betala för det. För billigt är det inte, men i gengäld pengarna värt. Den gamla villan ligger med ett lugnt hörn av Sorrentos centrum med en skön parkliknande trädgård, där du kan sitta på din egen balkong eller på den härliga gemensamma terrassen och njuta av utsikten över havet och Vesuvius, om du inte väljer den sköna solsängen vid poolen.

Läs mer om Bellevue Syrene

Känslan av Lady & Lufsen

En kort promenad från hotellet ligger den gamla romantiska hamnen Marina Grande, där den färgglada tvätten fladdrar i vinden medans fiskarna reder ut sina garn, där Lady & Lufsen njuter av en nylagad pasta av bästa kvalitet och där det också finns en liten strand som flitigt används av de lokala. Det är lika kort till centrum med sina många butiker, tågstation med förbindelse till Pompeji och Neapel eller till den nya hamnen Marina Piccola, varifrån du kan ta båten till Neapel och jetset ön Capri.

Gratis snacks under dagens lopp

Bellevue Syrene är ett helt äventyr i sig själv och bjuder på många smakfullt inredda uppehållsrum, förutom restaurangen där du kan njuta av kökschefens specialiteter. Får du lust till en liten snack eller något att dricka under dagens lopp kan du alltid bege dig bort till hotellets Club Lounge, där utbudet skiftas flera gånger under dagens lopp.

Njut av dagen på den privata badbryggan

Hotellet ligger på klipporna strax ut till havet, vilket innebär att du har möjlighet att bada i havet direkt från den privata badbryggan, där det även finns solsängar och parasoll. Får du lust till en massage eller en skönhetsbehandling finns det naturligtvis möjlighet till detta.

Rum med balkong och havsutsikt

Rummen är naturligtvis också en upplevelse i särklass och finns i olika kategorier där nästan alla har havsutsikt och en liten balkong. Alla rum har som minimum aircondition, minibar, kassafack, Wi-Fi, telefon, Sat-TV och badrum med toalett, dusch eller badkar samt hårtork.

Läs om rummen på Bellevue Syrene

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map