Hotell i Sorrento

Antiche Mura

Klyftan med de gamla kvarnarna, som är närmaste granne till hotellet
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Historiens vingslag

På Hotel Antiche Mura kan du höra historiens vingslag runt om alla hörn. Hotellet har nämligen fått sitt namn efter de gamla stadsmurarna, som härstammar från 1500-talet, och som har hjälp till att skydda stadens invånare mot angrepp från de grymma saracenarna. Stadsmuren kan du bland annat beundra i hotellets trädgård, och inte långt därifrån hittar du också ett av de gamla försvarstornen. Hotellet är också närmsta granne till den så kallade kvarndalen, där du kan dyka ner och beundra ruinerna av de gamla kornkvarnarna från Medeltiden.

Mer centralt blir det inte

Läget i Sorrentos historiska centrum kan nästan inte bli mer centralt, och du kan gå till torget Piazza Tasso på endast ett par minuter - ja, du har faktiskt promenadavstånd till det mesta, och ankommer du med offentlig transport är läget också optimalt. Du kan gå till stationen, varifrån du kan ta dig till Pompeji och Napoli på bara några minuter. Det samma gäller hamnen, varifrån du kan ta dig till Capri och Napoli, samt till stadens alla butiker, caféer och restauranger. Har du lust att besöka närliggande Amalfikusten - vilket ju nästan är ett måste - kan du ta den lokala bussen, eller den öppna röda turistbussen, varifrån utsikten är formidabel.

Läs mer om Antiche Mura

Njut av tillvaron i den vackra trädgården

Själva hotellet är ett av de populäraste i staden, och dessutom ett av de som får högst betyg - och det kan vi förstå, för det är ett riktigt härligt ställe, med en god atmosfär. Att hitta ett hotell med en stor parkliknande trädgård i centrum är inte så vanligt, och när du inte går på upptäcktsfärd i stan, eller på tur i området, är det en sanna oas där du kan slappna av med en god bok, eller ta en simtur i den härliga poolen. Det finns naturligtvis också solsängar och parasoll, så du kan ta en eftermiddagslur i skuggan eller under ett av de vackra citron- eller apelsinträden som pryder trädgården. I trädgården finns också en poolbar under sommarsäsongen, där du kan beställa något kallt att dricka. Det finns också en bar inomhus. Hotellet serverar en strålande frukost, och till dagens övriga måltider har du ett stort urval av restauranger precis runt hörnet.

Fina och bekväma rum

Hotel Antiche Mura har totalt 52 rum i flera olika kategorier och storlekar. De är alla fint inredda i klassisk stil, och många av dem har vackra golv med antika handmålade plattor från Vietri, som är otroligt eftertraktade på dessa kanter. Alla rum har som minimum aircondition, minibar, kassaskåp, telefon, satellit-TV, wifi, badrum med toalett, dusch eller badkar och hårfön. Några rum har också en liten balkong.

Läs om rummen på Antiche Mura

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map