Kampanien Sorrento för alla !

 
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Den Sorrentinska halvöns milda klimat året runt lockar varje år många turister - unga som äldre - och flera återvänder år efter år för att gå runt bland Sorrentos många smala gator och gränder och läppja på en limoncello (lokalproducerad citronlikör) på de romantiska torgen. Sorrentinarna är kända och omtalade som en vänlig befolkning och det krävs inte mycket famlande med kartan innan hjälpen är på väg.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aostadalen Apulien Basilicata Kalabrien Kampanien Emilia-Romagna Friuli-Venezia Giulia Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrolen & Trentino Alto Adige Umbrien Veneto Karta över Italien

Sorrento har ett stort utbud av diverse butiker och restauranger och är perfekt både för barnfamiljer och par i alla åldrar. Dessutom kommer man enkelt och lätt runt i området utan bil då det går både buss och båt till den närliggande Amalfikusten samt tåg till bl.a. Napoli och Pompei. Även ön Capri nås enkelt med flygbåt (endast ca. 30 min) från hamnen i Sorrento precis som en vandring på vulkanen Vesuvius nås på en halv eller heldagsutflykt allt efter lust och temperament.

In-Italia har flera boende möjligheter att erbjuda mitt i Sorrento. Få kilometer från Sorrento ligger byarna Sant' Agnello (ca. 2-2½ km) och Massa Lubrense (ca. 6 km) – även i dessa byar erbjuder In-Italia boende i härliga lägenheter eller på hotell med fantastisk utsikt. Nedan finner ni ett litet urval av boende.

Gör som de lokala: Bo centralt i en härlig lägenhet där du har möjlighet för att laga mat och inte minst njuta av livet från en solrik balkong som är helt privat.

Coltur Suites, Sorrento
Casa Antonella, Massa Lubrense

Utsikt, utsikt och … utsikt: För de som värdesätter utsikt och inte behöver bo mitt i centrala Sorrento på huvudtorget Piazza Tasso är Hotel Gran Paradiso ett bra val. Hotellet ligger endast ca. 15 minuters promenad från Sorrentos livliga gator och ligger med en storslagen utsikt.

Hotel Cristina, Sant' Agnello

Crème de la crème: Önskar man att semestern ska rymma några extra dimensioner av lyx i bästa La Dolce Vita stil (det ljuva livet) är följande två ställen goda förslag på en vistelse i / nära Sorrento ställen där t.o.m. en diva som Sophia Loren trivs.

Relais Blu Belvedere, Massa Lubrense
Hotel Plaza Sorrento, Sorrento

In-Italia erbjuder många andra logi-möjligheter i Sorrento med omnejd. Läs mer här: Sorrento, Sant' Agnello och Massa Lubrense.

 
search map