Omdömen från Residence Villa Sant' Alfonso

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Residence Villa Sant' Alfonso

Läs personliga omdömen av Residence Villa Sant' Alfonso som ligger på Amalfikusten. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Residence Villa Sant' Alfonso. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Bedömning av Residence Villa Sant' Alfonso

Amalfikusten som semester-destination

Residence Villa Sant'Alfonso
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Residence Villa Sant' Alfonso
Trerumslägenhet med 4/6 sovplatser (med terrass)
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2017
Antal resande 5 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Härligt ställe, men konditionskrävande läge

Det saknades inte något i huset - utöver kanske en TV - resten var bra. Dock hade man behövt lite fler handdukar (kunde köpas till). Mycket rar och flink service från den unga tjejen. Men det var mycket brant för att komma dit - om man inte hade bilen med sig.

Amalfikusten som semester-destination

Åk en tur till Positano med båt - en så vacker stad. Vi hade inte med badkläderna - det var en miss. I Ravello: besök de 2 fantastiska trädgårdarna: värt alla pengar.

Residence Villa Sant'Alfonso
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Residence Villa Sant' Alfonso
Trerumslägenhet med 4/6 sovplatser (med terrass)
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2017
Antal resande 5 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Trevligt familjeboende i mysig liten by nära Ravello

Vi spenderade en vecka på Villa Sant' Alfonso i början av juli och hade det jättebra. Barnen (7 och 9 år gamla) älskade förstås poolen, men havet ligger nära och vi gjorde badutflykter till nya orter/stränder varje dag. Paret som äger anläggningen är jättetrevliga och väldigt tillmötesgående i allt. Ett litet minus är ju det här med luftkonditioneringen, som saknades i vår lägenhet... I övrigt fräscht och rymligt, något spartanskt med taskig belysning, men perfekt läge som utgångspunkt för utflykter längs Amalfikusten.

Amalfikusten som semester-destination

En fantastiskt vacker del av Italien! Vi hade en alldeles för stor hyrbil (Nissan Qashqai) vilket gjorde det sjukt svettigt i trafiken, och med tanke på välfungerande busstrafik och många trappor och gångvägar överallt och mellan byarna så funderar vi på om man kanske hade kunnat skippa bilen helt istället. Kanske när barnen är lite äldre. Amalfikusten är relativt dyr och fullproppad med turister, men det går att komma undan genom att hålla sig till bakgator, tips och mindre orter. Vi gjorde en jättefin vandring (Valle delle ferriere) på ca 3 tim bland citronlundar och vattenfall, och det var fantastiskt fint! Ett tips om man har barn är att starta vandringen uppe i byn Pontone, då slipper ni alla trappsteg från Amalfi!

In-Italias kommentar

Hej! Låter som ni haft en härlig semester på Amalfikusten. Stämmer att inte alla trerumslägenheter har A/C, vilken vi även skriver i vår beskrivelse: "Två av dessa lägenheter har aircondition."

Residence Villa Sant'Alfonso
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Residence Villa Sant' Alfonso
Trerumslägenhet med 4/6 sovplatser (med terrass)
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2017
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn

Bra upplevelse

Stället är verkligen fint, och man känner sig mycket ostörd i lägenheten. Utsikten var inte mindre än fantastisk! Rent, fint, och all köksutrustning man behöver! :)
Då vi ankom ringde jag vår kontaktperson som först lovade att hon skulle komma, men sedan ställde in för någon kom emellan, så våra frågor kunde först besvaras nästa dag.
Då vi skulle hem igen, avtalade vi att hon skulle komma och hämta nycklar, pengar för lokal skatt och voucher, men igen ställde hon in i sista ögonblicket. Det framstår lite opersonligt, och märkligt att bara lämna lägenheten utan att prata med Carla. Men allt var som det skulle för övrigt! :)

Tycker dock att handdukar kunder varit inkluderade för 8 dagar, och kanske att man bytte lakan mer än 1 gång utan att man skulle betala 40 Euro för det.. :)

Amalfikusten som semester-destination

Residence Villa Sant'Alfonso
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Residence Villa Sant' Alfonso
Trerumslägenhet med 4/6 sovplatser (med terrass)
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2017
Antal resande 3 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Verkligen ett härligt ställe

Stället är verkligen vackert, här har man sett över detaljerna, och blommorna är vackra. Lägenheten har allt man behöver, men terrassen är helt klart den bästa platsen.
Scala stad är mycket trevlig, här råder autentisk stämning, i de andra städerna är där en hel del turister.
Stället är perfekt för vandringsturer, trappan till Amalfi stad och till flera andra städer går precis förbi huset, det kan inte bli enklare.
Vi hade en fantastisk semester med massor av härliga upplevelser.

Amalfikusten som semester-destination

Amalfikusten är vanvettigt vacker, men det tar lång tid att köra runt i bil då det sker på små vägar. Det kan helt klart löna sig att gå ner till Amalfi stad, och om benen är trötta när man ska hem, kör bussen ofta till Scala eller Ravello stad. Det är dyrt att parkera i Amalfi, och bussen kostar endast 1,30 euro så den är att föredra.
Vi tog en båttur till Capri, det var vackert men MEGA-dyrt. Man ska betala för ALLT, och de lokala vill ha med dig på alla möjliga olika seglatser och in på deras restauranger - mycket irriterande. Det var en vacker upplevelse, men allt för dyrt för vår smak, och vi hatar att bli behandlade som turister, så vi förstår att inte ens italienarna själva åker ut dit. Om man vill uppleva den blå grottan, kan man spara de 14 euro/person som det kostar att åka båt dit, och istället ta bussen. Det kostar nämligen också 14 euro/vuxen och 7 euro/barn för att komma in i grottan i en liten segelbåt tillsammans med en massa andra turister. Vackert, men en ren pengamaskin.

Residence Villa Sant'Alfonso
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Residence Villa Sant' Alfonso
Tvårumslägenhet med 2/4 sovplatser (med terrass)

Det var inte mycket mysbelysning i lägenheten, antingen jätte-ljust eller inte alls...
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod April 2017
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Välj detta

Skall ni boka ett boende på Amalfi , välj detta ställe... Jättebra rakt igenom

Amalfikusten som semester-destination

Residence Villa Sant'Alfonso
Rent och fint
 
Själva boendet på Residence Villa Sant' Alfonso
Trerumslägenhet med 4/6 sovplatser (med terrass)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2016
Antal resande 5 Vuxna
Namn

fantastiskt boende med makalös utsikt

Helt fantastiskt boende om man vill upptäcka Amalfikusten. Utsikten från lägenheterna är precis så underbar som bilderna visar. Dessutom perfekt för att kunna kombinera Ravello med den mer genuina lilla staden Scala.

hyrbil är ett måste dock. Vi valde att hyra Vespa när vi väl var framme och använde den längs hela Amalfikusten.

Rekommendationer till andra gäster

Resturang Il Cavalieri på torget i Scala var ett fantastiskt fin resturang. Vi åt där flera gånger och blev alltid positivt överraskade trotts höga förväntningar.

Residence Villa Sant'Alfonso
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Residence Villa Sant' Alfonso
Tvårumslägenhet med 2/4 sovplatser (med terrass)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2016
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Bedömning av Residence Villa Sant' Alfonso

Fantastiskt!

Residence Villa Sant'Alfonso
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Residence Villa Sant' Alfonso
Trerumslägenhet med 4/6 sovplatser (med terrass)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2016
Antal resande 3 Vuxna, 2 Barn
Namn

Fantastiskt härligt ställe

Lägenheten levde upp till våra förväntningar med den vackraste utsikten till Ravello och Medelhavet.
Lägenheten var superren och allt var som det skulle vara. Terrassen med den lilla trädgården kan inte beskrivas - den måste upplevas. Många timmar spenderades på att njuta av utsikten.
Vi blev bemötta med stor vänlighet.
Dubbelsängen kunde gott ha varit lite bättre.

Rekommendationer till andra gäster

Ta er tid att vandra i den närliggande nationalparken bakom Scala. En vacker tur i bergen där målet var ett vattenfall. Stigen fortsätter sedan till Amalfi.

Residence Villa Sant'Alfonso
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Residence Villa Sant' Alfonso
Tvårumslägenhet med 2/4 sovplatser (med terrass)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2016
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Storslaget läge och bra faciliteter

Från början till slutet var det en fantastisk upplevelse att besöka villa Sant Alfonso. Vi blev mottagna och installerade på bästa vis i en, verkligen vacker, bostad med alla de utlovade faciliteterna i särskilt bra standard. Bostäderna ligger på charmiga terrasser med en fantastisk utsikt mot Ravello och med blick ner till Amalfibukten och Medelhavet. Scala är en bra utgångspunkt får många trevliga vandringsturer i den kuperade terrängen, så ta med bra skor och använd dem flitigt. Ett litet minus var att ägarna valda att ha 4 lösgående hundar på området, däribland en muskelhund av Pitbulltypen, som vi inte kände oss helt trygga med. Speciellt inte när vi kom hem efter mörkrets inbrott, och blev mötta av en högljudd hund.

Rekommendationer till andra gäster

Missa en en vidunderlig vandringstur på Sentiere degli Dei. Med start i Agerola lite väster om Sacla och högt uppe över Medelhavet kan du vandra på denna Gudarnas Stig, och det är verkligen en stor upplevelse. Den ena fantastiska synen efter den andra avlöser varandra, så att man nästan tappar andan! Rutten är lite ansträngande, men den är värd det!

Residence Villa Sant'Alfonso
Rent och fint

Inget att klaga på!
Gästvänlighet

Blev väl mottagna av engelsktalande personal
Placering

Superb!
 
Själva boendet på Residence Villa Sant' Alfonso
Tvårumslägenhet med 2/4 sovplatser (med terrass)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod April 2016
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

Sida 1 2 3 4 5 Nästa sida
 

Liknande ställen

Casale Villarena

Nerano, Kampanien

Little Dream

Ravello, Kampanien

Residence Villa Casale

Ravello, Kampanien

Rekommendationer till dig

La Torre di Cesare

Maiori, Kampanien

Due Relais

Vietri sul Mare, Kampanien

Appartamenti Grandi al Due Relais

Vietri sul Mare, Kampanien

Populärt i Kampanien

Due Relais

Vietri sul Mare

search map