Semesterbostad i Scala på Amalfikusten

Residence Villa Sant' Alfonso

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Residence Villa Sant' Alfonso ligger fantastiskt placerat i ett naturskönt område i utkanten av den lilla staden Scala högt över Amalfikusten. Du har en skön utsikt över Dragedalen mot Ravello från samtliga lägenheter och från några av lägenheterna kan du även få en glimt över det glittrande havet.

Sköna omgivningar uppe på en höjd

Då stället ligger fint placerat uppe på en höjd ovanför Amalfikusten ger havsbrisen andrum även under de varmaste sommarmånaderna. Terrängen kring stället är kuperad och mycket populär bland de som gillar att vandra. Vandringsleden som binder samman Scala med Ravello och Amalfi ( 50 minuter till fots) börjar precis utanför din dörr. Så det är till att packa ner kängorna om du är sugen på en tur ut i naturen. På grund av sin kuperade terräng är däremot leden inte passande för rörelsehindrade.

Läs mer om Residence Villa Sant' Alfonso

Du har nära till allt

Det är lätt att ta sig hit, trots att lägenheterna ligger på en sluttning. Precis när du har passerat Scala finner du en liten kyrka på vänster sida och om du fortsätter att följa vägen ner till vänster mot Hotel Villa Giuseppina kommer du att i första svängen se den stora järngrinden till Villa Sant' Alfonso på vänster sida. Om du ankommer till Scala med buss, så tar det ca. 10 - 15 minuter att gå till lägenheterna.

I centrala Scala finns en liten mataffär vilket är praktiskt då du bor med självhushåll. Här finns en bar för ditt "italienska" morgonkaffe och en restaurang de dagar du känner för att bli serverad. Utöver detta finns det i Scala ett posthus och andra små butiker.

På Villa Sant'Alfonso finns en solterrass och jacuzzi, men du har som gäst tillgång till poolen tillhörande Villa Giuseppiena som ligger ca 150 meter bort.

Åtta rymliga lägenheter...

De totalt 8 lägenheterna ligger utspridda på ett större område och vid ankomst och avresa lämnas/hämtas bagaget så att du inte behöver bära runt på det själv. På den nedre delen av terrasserna har du den gemensamma trädgården med solstolar som alla gäster har tillgång till. På den nedersta av terrasserna hr du också en gemensam trädgård och det är här du hittar poolen (6 x 12 m) med tillhörande solstolar. Platsen för dig som vill koppla av en dag och få lite sol på näsan.

... med privat uteplats och grill

Varje lägenhet har en privat uteplats med bord, stolar och en murad grill. Hela residenset blev renoverat år 2001 och alla lägenheterna är mycket välskötta och och fint inredda samt utrustade med fläkt i taket och förvaringsbox. Värme och aircondition (finns att få i ett fåtal lägenheter) är mot en kostnad och på förfrågan.

Vi vill göra er uppmärksamma på att trafiken från vägen mot Ravello kan höras något på Villa Sant'Alfonso.

L√§genheterna på Residence Villa Sant' Alfonso

Lägenhet m. 1 sovrum och balkong/terrass

Lägenheterna mäter ca. 45 m² och består av uppehållsrum med bord och stolar, dubbel bäddsoffa, kokvrå med 4 kokplattor, ugn, kylskåp, brödrost och strykfaciliteter. Det finns ett sovrum med dubbelsäng samt badrum med toalett och dusch. En av dessa lägenheter har aircondition.

Lägenhet m. 2 sovrum och balkong/terrass

Lägenheterna mäter ca. 75 m² och består av uppehållsrum med bord och stolar, dubbel bäddsoffa, kokvrå med 4 kokplattor, ugn, kylskåp, brödrost och strykfaciliteter. Två sovrum (ett med dubbelsäng och ett med två enkelsängar som kan samlas till en dubbel) samt badrum med toalett och dusch / badkar. Två av dessa lägenheter har aircondition.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map