Semesterbostad i Scala på Amalfikusten

Residence Villa Sant' Alfonso

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Residence Villa Sant' Alfonso ligger fantastiskt placerat i ett naturskönt område i utkanten av den lilla staden Scala högt över Amalfikusten. Du har en skön utsikt över Dragedalen mot Ravello från alla lägenheterna samt en vy över det glittrande havet.

Sköna omgivningar i höjddragen

Då stället ligger fint placerat uppe i höjddragen ovanför Amalfikusten ger havsbrisen andrum även under de varmaste sommarmånaderna. Terrängen kring stället är kuperad och mycket populär bland de som gillar att vandra. Vandringsleden som binder samman Scala med Ravello och Amalfi ( 50 minuter till fots) börjar precis utanför din dörr. På grund av sin kuperade terräng är inte leden passande för rörelsehindrade.

Läs mer om Residence Villa Sant' Alfonso

Nära till allt

Det är lätt att ta sig hit, trots att lägenheterna ligger på en sluttning. Precis när du har passerat Scala finner du en liten kyrka på vänster sida och om du fortsätter att följa vägen ner till vänster mot Hotel Villa Giuseppina kommer du att i första svängen se den stora järngrinden till Villa Sant' Alfonso på vänster sida. Om du ankommer till Scala med buss, så tar det ca. 10 - 15 minuter att gå till lägenheterna. I centrala Scala finner du dessutom en liten mataffär, bar, restaurang, posthus och andra små butiker.

Åtta rymliga lägenheter...

De totalt 8 lägenheterna ligger utspridda på ett större område och vid ankomst och avresa lämnas / hämtas bagaget så att du inte behöver bära runt på det. På den nedre delen av terrasserna finner man en gemensam trädgård med solstolar som alla gäster har tillgång till. På den nedersta av terrasserna finner man en gemensam trädgård med fin pool (6 x 12 m) med tillhörande solstolar som är gemensam för alla lägenheter.

... med privat uteplats och grill

Varje lägenhet har en privat uteplats med bord, stolar och en murad grill. Hela residenset blev nyrenoverat 2001 och alla lägenheterna är mycket välskötta, ligger i natursköna omgivningar och är snyggt inredda samt utrustade med fläkt i taket och förvaringsbox. Vi vill göra er uppmärksamma på att trafiken från vägen mot Ravello kan höras något på Villa Sant'Alfonso.

Tvårumslägenhet för 2/4 personer

- Lägenheterna är på ca. 45 m² och består av uppehållsrum med bord och stolar, dubbel bäddsoffa, kokvrå med 4 kokplattor, ugn, kylskåp, brödrost och strykfaciliteter. Det finns ett sovrum med dubbelsäng samt badrum med toalett och dusch.

Trerumslägenhet för 4/6 personer

- Lägenheterna är på ca. 75 m² och består av uppehållsrum med bord och stolar, dubbel bäddsoffa, kokvrå med 4 kokplattor, ugn, kylskåp, brödrost och strykfaciliteter. Två sovrum (ett med dubbelsäng och ett med två enkelsängar som kan samlas till en dubbel) samt badrum med toalett och dusch / badkar. Två av dessa lägenheter har aircondition.

Lägenheterna på Residence Villa Sant' Alfonso

Tvårumslägenhet med 2/4 sovplatser (med terrass)

Lägenheterna mäter ca. 45 m² och består av uppehållsrum med bord och stolar, dubbel bäddsoffa, kokvrå med 4 kokplattor, ugn, kylskåp, brödrost och strykfaciliteter. Det finns ett sovrum med dubbelsäng samt badrum med toalett och dusch. En av dessa lägenheter har aircondition.

Trerumslägenhet med 4/6 sovplatser (med terrass)

Lägenheterna mäter ca. 75 m² och består av uppehållsrum med bord och stolar, dubbel bäddsoffa, kokvrå med 4 kokplattor, ugn, kylskåp, brödrost och strykfaciliteter. Två sovrum (ett med dubbelsäng och ett med två enkelsängar som kan samlas till en dubbel) samt badrum med toalett och dusch / badkar. Två av dessa lägenheter har aircondition.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Residence Trivento

Palinuro, Kampanien

Villa Mirella

Palinuro, Kampanien

Le Case di Zio Cristoforo

Casal Velino, Kampanien

Rekommendationer till dig

Le Villette

Ravello, Kampanien

Villa Scarpariello Relais

Ravello, Kampanien

Due Relais

Vietri sul Mare, Kampanien

Populärt i Kampanien

search map