Semesterbostad i Scala på Amalfikusten

Residence Villa Sant' Alfonso

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Residence Villa Sant'Alfonso ligger fantastiskt placerat i ett naturskönt område i utkanten av den lilla staden Scala högt över Amalfikusten. Du har en skön utsikt över Dragedalen mot Ravello från samtliga lägenheter och från några av lägenheterna kan du även få en glimt över det glittrande havet.

Sköna omgivningar uppe på en höjd

Då stället ligger fint placerat uppe på en höjd ovanför Amalfikusten ger havsbrisen andrum även under de varmaste sommarmånaderna. Terrängen kring stället är kuperad och mycket populär bland de som gillar att vandra. Vandringsleden som binder samman Scala med Ravello och Amalfi (50 minuter till fots) börjar precis utanför din dörr. Så det är till att packa ner kängorna om du är sugen på en tur ut i naturen. På grund av sin kuperade terräng är däremot leden inte passande för rörelsehindrade.

Läs mer om Residence Villa Sant' Alfonso

Du har nära till allt

Det är lätt att ta sig hit, trots att lägenheterna ligger på en sluttning. Precis när du har passerat Scala finner du en liten kyrka på vänster sida och om du fortsätter att följa vägen ner till vänster mot Hotel Villa Giuseppina kommer du att i första svängen se den stora järngrinden till Villa Sant'Alfonso på vänster sida. Om du ankommer till Scala med buss, så tar det ca. 10 - 15 minuter att gå till lägenheterna.

I centrala Scala finns en liten mataffär vilket är praktiskt då du bor med självhushåll. Här finns en bar för ditt "italienska" morgonkaffe och en restaurang de dagar du känner för att bli serverad. Utöver detta finns det i Scala ett posthus och andra små butiker.

På Villa Sant'Alfonso finns en solterrass och jacuzzi, men du har som gäst tillgång till poolen tillhörande Villa Giuseppina som ligger ca 150 meter bort.

Åtta rymliga lägenheter...

De totalt 8 lägenheterna ligger utspridda på ett större område och vid ankomst och avresa lämnas/hämtas bagaget så att du inte behöver bära runt på det själv. På den nedre delen av terrasserna har du den gemensamma trädgården med solstolar som alla gäster har tillgång till. På den nedersta av terrasserna har du också en gemensam trädgård och det är här du hittar poolen (6 x 12 m) med tillhörande solstolar. Platsen för dig som vill koppla av en dag och få lite sol på näsan.

... med privat uteplats och grill

Varje lägenhet har en privat uteplats med bord, stolar och en murad grill. Lägenheterna är trots sin ålder välskötta och och trevligt inredda med luftkonditionering, TV, kyl och förvaringsbox.

Vi vill göra er uppmärksamma på att trafiken från vägen mot Ravello kan höras något på Villa Sant'Alfonso.

Lägenheterna på Residence Villa Sant' Alfonso

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Gästomdömen av Residence Villa Sant' Alfonso

Läs personliga omdömen av Residence Villa Sant' Alfonso som ligger på Amalfikusten. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Residence Villa Sant' Alfonso. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Se alla 28 omdömen från Residence Villa Sant' Alfonso

Härligt läge

Gott om plats, rent och fint, trevlig utsikt och en härlig bassäng.

Läs mer

Paradis

Vi bodde på Sant´Alfonso och vi njöt av varenda minut vi var där. Vi hade först lite probelm med att hitta fram till hotellet. Om man sökte p åadressen, så hamnade man på ett helt annat ställe, men vi mötte en trevlig man i byn som visade oss vägen. Carla kom på en gång när vi ringde och öppnade. Poolen var helt underbar. Området var jättefint. Priserna var lite höga här jämfört med vad vi är vana vid från t ex Toscana. Det finns många goda restauranger speciellt en trattoria som ligger direkt efter Il Penguino - men priserna är höga. Trapporna på stället höll på att repareras så vi kunde tyvärr inte använda dem för att gå ner till Amalfi, men vi tog en annan väg istället.Den bästa cappucino fick vi på baren som ligger prrecis när man kommer in i själva byn. Det är även en bra slaktare i byn.

Läs mer

Underbar lägenhet i trevlig stad

Jättehärligt ställe. Lägenheten är stor och rymlig och där är rent och snyggt.
Härligt poolområde och vackra utomhusarealer.
Stor, rymlig och insynsskyddad terrass med härlig utsikt mot Ravello och med havet i fjärran.

Vi har enbart marginella önskemål om förbättringar. Man hade kunnat önska sig bättre/mer servis (4 glas och 4 tallrikar är i underkant, om man vill laga mat hemma).

Kylskåpet kan med fördel uppgraderas. Det är mycket litet och det saknas flera hyllor, vilket gjorde det till något av en utmaning att få plats med dryckesvaror m.m.

MEN allt som allt mycket värt att rekommendera!

Läs mer

Härligt ställe, men konditionskrävande läge

Det saknades inte något i huset - utöver kanske en TV - resten var bra. Dock hade man behövt lite fler handdukar (kunde köpas till). Mycket rar och flink service från den unga tjejen. Men det var mycket brant för att komma dit - om man inte hade bilen med sig.

Läs mer

Bra upplevelse

Stället är verkligen fint, och man känner sig mycket ostörd i lägenheten. Utsikten var inte mindre än fantastisk! Rent, fint, och all köksutrustning man behöver! :)
Då vi ankom ringde jag vår kontaktperson som först lovade att hon skulle komma, men sedan ställde in för någon kom emellan, så våra frågor kunde först besvaras nästa dag.
Då vi skulle hem igen, avtalade vi att hon skulle komma och hämta nycklar, pengar för lokal skatt och voucher, men igen ställde hon in i sista ögonblicket. Det framstår lite opersonligt, och märkligt att bara lämna lägenheten utan att prata med Carla. Men allt var som det skulle för övrigt! :)

Tycker dock att handdukar kunder varit inkluderade för 8 dagar, och kanske att man bytte lakan mer än 1 gång utan att man skulle betala 40 Euro för det.. :)

Läs mer

Verkligen ett härligt ställe

Stället är verkligen vackert, här har man sett över detaljerna, och blommorna är vackra. Lägenheten har allt man behöver, men terrassen är helt klart den bästa platsen.
Scala stad är mycket trevlig, här råder autentisk stämning, i de andra städerna är där en hel del turister.
Stället är perfekt för vandringsturer, trappan till Amalfi stad och till flera andra städer går precis förbi huset, det kan inte bli enklare.
Vi hade en fantastisk semester med massor av härliga upplevelser.

Läs mer
 
search map