Semesterbostad i Scala på Amalfikusten

Residence Villa Sant' Alfonso

Pris från per pers.
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Residence Villa Sant' Alfonso ligger fantastiskt placerat i ett naturskönt område i utkanten av den lilla staden Scala högt över Amalfikusten. Du har en skön utsikt över Dragedalen mot Ravello från alla lägenheterna samt en vy över det glittrande havet.

Sköna omgivningar i höjddragen

Då stället ligger fint placerat uppe i höjddragen ovanför Amalfikusten ger havsbrisen andrum även under de varmaste sommarmånaderna. Terrängen kring stället är kuperad och mycket populär bland de som gillar att vandra. Vandringsleden som binder samman Scala med Ravello och Amalfi ( 50 minuter till fots) börjar precis utanför din dörr. På grund av sin kuperade terräng är inte leden passande för rörelsehindrade.

Nära till allt

Det är lätt att ta sig hit, trots att lägenheterna ligger på en sluttning. Precis när du har passerat Scala finner du en liten kyrka på vänster sida och om du fortsätter att följa vägen ner till vänster mot Hotel Villa Giuseppina kommer du att i första svängen se den stora järngrinden till Villa Sant' Alfonso på vänster sida. Om du ankommer till Scala med buss, så tar det ca. 10 - 15 minuter att gå till lägenheterna. I centrala Scala finner du dessutom en liten mataffär, bar, restaurang, posthus och andra små butiker.

Åtta rymliga lägenheter...

De totalt 8 lägenheterna ligger utspridda på ett större område och vid ankomst och avresa lämnas / hämtas bagaget så att du inte behöver bära runt på det. På den nedre delen av terrasserna finner man en gemensam trädgård med solstolar som alla gäster har tillgång till. På den nedersta av terrasserna finner man en gemensam trädgård med fin pool (6 x 12 m) med tillhörande solstolar som är gemensam för alla lägenheter.

... med privat uteplats och grill

Varje lägenhet har en privat uteplats med bord, stolar och en grill. Hela residenset blev nyrenoverat 2001 och alla lägenheterna är mycket välskötta, ligger i natursköna omgivningar och är snyggt inredda samt utrustade med förvaringsbox. Det finns aircondition i tre av lägenheterna (mot betalning, se prislistan). Vi vill göra er uppmärksam på att trafiken från vägen mot Ravello kan höras något på Villa Sant'Alfonso.

Tvårumslägenhet för 2/4 personer

- Lägenheterna är på ca. 45 m² och består av uppehållsrum med bord och stolar, dubbel bäddsoffa, kokvrå med 4 kokplattor, ugn, kylskåp, brödrost och strykfaciliteter. Det finns ett sovrum med dubbelsäng samt badrum med toalett och dusch.

Trerumslägenhet för 4/6 personer

- Lägenheterna är på ca. 75 m² och består av uppehållsrum med bord och stolar, dubbel bäddsoffa, kokvrå med 4 kokplattor, ugn, kylskåp, brödrost och strykfaciliteter. Två sovrum (ett med dubbelsäng och ett med två enkelsängar som kan samlas till en dubbel) samt badrum med toalett och dusch / badkar. Två av dessa lägenheter har aircondition.

L√§genheterna på Residence Villa Sant' Alfonso

Tvårumslägenhet med 2/4 sovplatser (med terrass)

Lägenheterna mäter ca. 45 m² och består av uppehållsrum med bord och stolar, dubbel bäddsoffa, kokvrå med 4 kokplattor, ugn, kylskåp, brödrost och strykfaciliteter. Det finns ett sovrum med dubbelsäng samt badrum med toalett och dusch. En av dessa lägenheter har aircondition.

Trerumslägenhet med 4/6 sovplatser (med terrass)

Lägenheterna mäter ca. 75 m² och består av uppehållsrum med bord och stolar, dubbel bäddsoffa, kokvrå med 4 kokplattor, ugn, kylskåp, brödrost och strykfaciliteter. Två sovrum (ett med dubbelsäng och ett med två enkelsängar som kan samlas till en dubbel) samt badrum med toalett och dusch / badkar. Två av dessa lägenheter har aircondition.

 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
Flyg + boende
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn
 

Liknande ställe

Casale Villarena

Nerano, Campania

Residence Villa Casale

Ravello, Campania

Little Dream

Ravello, Campania

Rekommendationer till dig

Casale Villarena

Nerano, Campania

Due Relais

Vietri sul Mare, Campania

Residence Villa Casale

Ravello, Campania

Populärt i Campania

Due Relais

Vietri sul Mare

search map