Villa i Scala på Amalfikusten

La Bellavista dal Campidoglio

 
La Bellavista dal Campidoglio är inte tillgänglig i dagsläget
La Bellavista dal Campidoglio är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Scala här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Amalfikustens vackra landskap avnjuts bäst från utsiktsplatser upp på bergen. Här bör du i det högt placerade området av Scala, varifrån den betagande utsikten över Ravello sträcker sig hela vägen till Salerno och dess bukt - på klara dagar kan du se till naturreservatet Cilento.

Är Amalfikusten paradiset på jorden?

Den lilla staden Amalfi lockar riktigt många turister året om. De kommer hit för att beundra den vackra domkyrkan, och för stadens historia som en av de 4 havsrepublikerna (Republiche marinare) - de andra var Pisa, Genova och Venedig. De flesta besökare når aldrig upp till Ravello, och definitivt inte till Scala, som annars är en känd retreat för skandinaviska konstnärer. I Scala hittar du mycket mer än bara en lugn och lokal miljö, där du välkomnas som en resande på upptäcktsfärd i detta sanna paradis.

Vacker utsikt 400 meter över havet

Här bor du ca 400 meter över havet och på sommarens hetaste dagar kan du räkna med mer behagligt väder här än nere vid stranden. Att sitta på kanten av dina terrasser är lite som att flyga över landskapet, en känsla som förstärks av den avsvalkande havsvinden som dämpar värmen från solens strålar. Huset är utrustat med aircondition och du kan alltid gömma dig under taket vid dagens varmaste timmar, om du inte vill solbada vid den fina poolen (5 x 8 meter), som du hittar i trädgården.

Du har inte långt till byns torg

Närmsta restaurang ligger endast 400 meter från huset. Om du vill gå till rådhuset i Scala har du 1,2 km att gå på smala stigar och i trappor - med bild är det lite längre (ca. 2 km). Ravellos vackra centrum ligger 2,8 km från din terrass. Du kan ta bussen härifrån, då busshållplatsen ligger vid huset. Om du ankommer med bil ställer ägaren parkeringsplatser på byns blå platser till ditt förfogande - så att du lättar kan hitta en plats till din bil.

Din semesterbostad har mer än bara en pool

Lägenheten är smakfullt och väl inredd. Det finns aircondition, wifi och kök med ugn och mikrougn. Det finns varken tvättmaskin eller diskmaskin. Vi uppmuntrar er att äta ute, och njuta av de goda lokala rätterna baserade på smakfulla grönsaker, fisk från havet och kött från bergen Monti Lattari bakom byn.

Villan på La Bellavista dal Campidoglio

Trerumslägenhet med 4 sovplatser (med terrass, havsutsikt och privat pool)

Denna semesterbostad är ca. 85 m² vilket är fördelat på ett vardagsrum med kökshörna och utgång till terrassen (ca. 6 m²) med trädgårdsmöbler och havsutsikt; två sovrum med dubbelsäng och badrum med toalett och dusch. Var uppmärksam på att det är ett snedtak i huset och att rummens höjd varierar mellan 1,7 / 1,9 meter till 2,9 meter (se planritning)

 
 
search map