Omdömen från Albergo Zi 'ntonio

 
Albergo Zi 'ntonio är inte tillgänglig i dagsläget
Albergo Zi 'ntonio är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Scala här
Endast boende
+Flyg & boende
Endast bilhyra
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Albergo Zi 'ntonio

Läs personliga omdömen av Albergo Zi 'ntonio som ligger på Amalfikusten. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Albergo Zi 'ntonio. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Bedömning av Albergo Zi 'ntonio

Amalfikusten som semester-destination

Albergo Zi' ntonio
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
Frukosten
 
Själva boendet på Albergo Zi 'ntonio
Dubbelrum med balkong
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2017
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på franska. Klicka här för att se originalet

Fin utsikt

Bra familjeägt hotell.. Mycket trevlig personal. Bra frukost terrass med utsikt över Ravello. Båda rummen snyggt och rent (men med många trappor). Lätt att parkera. För oss att de var bra, vi var på turné varje dag och används endast hotellet för boende och frukost. Staden Scala är ingenting, men vi kunde första dagen få en smörgås på torget och handla våra utflykter från lokala köpmän. Middag vi åt i Ravello och Maori, så vi har inte testat vad hotellet erbjuder.

Amalfikusten som semester-destination

1. Idag gick vi från Ravello till fots längs vägen ner till Astrani med bra utsikt hela vägen. Lunch i Astrani på torget med italienska familjer och barn runt omkring oss (helg). Hoppa till Amalfi (10 min.). Chok, det fanns så många turister, så vi gick i hälarna på varandra. Snabbt tillbaka till Ravello.
2. dagstur längs kusten med bil till Sorrento och med båt till Capri, dyra. Båten runt ön, vacker, inklusive resa till Blue Grotto med risk för liv och lem och helt än reklam, rekommenderas inte, borde egentligen förbjudas. Så inte ön inifrån, som sista resa tillbaka till Sorrento var på. 16. Turen rekommenderas inte.
3. Idag Pompei. Vi anlitade en guide. Super resa. Kan bara rekommenderas

Albergo Zi' ntonio
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering

Ligger riktigt bra nog, men måste resa med bil för att komma till restauranger, om du inte vill äta på hotellet.
 
Själva boendet på Albergo Zi 'ntonio
Dubbelrum med balkong
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)

Vi såg inte poolen
Restaurang

Åt inte på hotellet, men frukosten var bra
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2016
Antal resande 4 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Fint område

Det har varit en fantastisk semester, men transferchauffören hade skrivit fel tid och det tog en timme - och sent på kvällen innan vi hittade varandra.
Hotellet är fantastisk och personalen mycket trevlig och hjälpsam. Rummet var bra. Dessvärre så var det mögel i duschen ....
God mat i restaurangen. Emellertid samma några saker på morgonen, 7 dagar i veckan. Kanske lite mer variation ....
Kan värma rekommenderas

Amalfikusten som semester-destination

Albergo Zi' ntonio
Rent och fint

undantag duschen
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Albergo Zi 'ntonio
Trippelrum med balkong
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2016
Antal resande 3 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Fantastskt ställe på Amalfikusten

Från det att vi steg ur vår taxi var vi välkomnade med öppna armar och mycket positiv energi. Antonio och hans far var under vår vistelse mycket hjälpsam med alla sysslor. Servicen i restaurangen och baren var mycket trevlig. Hotellet är mycket lättillgängligt. Utifrån ser det inte något speciellt ut men inom utstrålar plats i historien. Bra att det finns en pool på hotellet - så du sparar turen till stranden (över 1000 steg m.v ....)
Platsen rekommenderas - särskilt nu, när den är installerad luftkonditionering i rummen.

Amalfikusten som semester-destination

Vi bodde i en liten stad - Scala - som handlar om 5 km från kusten. Platsen är perfekt om du vill att vandra. Inte så perfekt exempel. barnfamiljer och handikappade.

Albergo Zi' ntonio
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Albergo Zi 'ntonio
Dubbelrum med balkong
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2016
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bra atmosfär - vacker utsikt.

Hotellet ligger med vacker utsikt över bergen och Ravello. Bra hotell och bra stämning.

Rekommendationer till andra gäster

Det är en bra idé att köra från norr (Napoli) och svänga av vid Angri mot Scala, så att man slipper all trafik längs Amalfikusten. Ta den lokala bussen till Amalfi (låt bilen stå i Scala). Vi tyckte om att ta båten för att se andra städer.

Albergo Zi' ntonio
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Albergo Zi 'ntonio
Dubbelrum med balkong
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2016
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Avkopplande semester i Scala

Om man inte vill ha det hektiska semesterlivet med massor av människor och butiker omkring sig är Scala ett bra val. Det tar bara en halvtimme till Amalfi med buss. Det kostar bara 1.2 euro. Vi hade den fina utsikten mot Ravello med berg i bakgrunden, samtidigt kunde vi se vattnet åt väster. Personalen på hotellet var riktigt tillmötegående och hjälpsamma när man behövde det. Kusinerna Stefano och Antonio var särskilt uppmärksamma på gästernas behov och gav bra tips och information om området.

Rekommendationer till andra gäster

Transport med buss är smidigt och billigt. Scala har inte många matställen, men man kan gå till Ravello på cirka en halvtimme. Det finns möjlighet till många vandringar. Hotellet är behjälpligt med tips om turer i området. Vi gjorde bland annat en fin vandring från Scala till Ravello, vidare härifrån till Minori och på citronstigen till Maiori. Bussen går regelbundet tillbaka till Amalfi och Scala, om man inte vill promenera vägen tillbaka.

Albergo Zi' ntonio
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Albergo Zi 'ntonio
Dubbelrum med balkong
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2015
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Albergo Zi 'ntonio

Underbar utsikt. Vackert rum med skön säng. Mkt bra lagad God italiensk "husmanskost". Väldigt vänlig och kunnig personal. Bra och gratis p-plats.Vandrade från Scala uppe på hög nivå på bra markerade leder västerut
Och ner i Lazzaro och vidare till Amalfi.

Rekommendationer till andra gäster

Se ovan

Albergo Zi' ntonio
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Albergo Zi 'ntonio
Dubbelrum med balkong
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2014
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Härligt familjeägt hotell med läcker utsikt

Underbart hotell med härlig utsikt till Ravello.

Vi har haft en underbar semester på ett italienskt familjehotell i Scala med bra service överallt. Vi var bara tvungna till att förlänga vår vistelse, njuta av utsikten till Ravello och lyssna till kyrkklockorma från städerna runt omkring.

Albergo Zi' ntonio
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Albergo Zi 'ntonio
Dubbelrum med balkong
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2014
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Ro för själen

Vår vistelse på Albergo Zi'ntonio har varit skön! Härlig morgonmat med yoghurt, mörkt bröd, frukt, juice, färska croissanter osv.
Fina rum alla med utsikt över staden Amalfi, havet och grannbyn Ravello.
Bra betjäning.
Det finns inte så många middagsrestauranger i Scala, och priserna är höga - därför åt vi middag på hotellet. På morgonen får man ett kort med 4 olika förrätter och 4 olika huvudrätter som man kan välja emellan och därutöver är där en dessert (ingen valmöjlighet). Maten var helt okej, men inget mirakel. Det kostar 20 Euro för 3 rätter och en 1/2 flaska lokalt vin så vi var mycket nöjda.

Rekommendationer till andra gäster

Det tar tid att komma till Scala med offentlig transport, därför kan det vara en bra idé att ha en bil om man inte vill spendera en dag med transport.

Albergo Zi' ntonio
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Albergo Zi 'ntonio
Dubbelrum med balkong
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2014
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Albergo Zi 'ntonio

Albergo Zi' ntonio
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Albergo Zi 'ntonio
Dubbelrum med balkong
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2013
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på tyska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

Sida 1 2 3 Nästa sida
 

Liknande ställen

Hotel Reginna Palace

Maiori, Campania

Pietra di Luna

Maiori, Campania

San Pietro Residence

Maiori, Campania

Rekommendationer till dig

Villa Mirella

Palinuro, Campania

Residence Villa Casale

Ravello, Campania

Villaggio Baia Serena

Vico Equense, Campania

Populärt i Campania

Villa Mirella

Palinuro

Hotel Cristina

Sant' Agnello

Due Relais

Vietri sul Mare

search map