Omdömen från Residence Halesia

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Residence Halesia

Läs personliga omdömen av Residence Halesia som ligger i Campania. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Residence Halesia. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Underbart också andra gången !!!

Jag var för andra gången i Santa Maria och i Residenz, trots det centrala läget, mindre än 10 minuters promenad från centrum med gågator och den underbara stranden i centrum. Jag åkte upp där med bil , men det är en fördel att utforska den vackra Cilento. Alternativet skulle vara ett flyg till Neapel och sedan tillbringa tid i stället för att hyra en bil för att nå alla vackra små och stora attraktioner. Pompeji, Paestum, Palinuro, Amalfikusten eller bara för att uppleva landet och folk, lantgårdar med bufflar, min älskade mozzarella produceras och naturreservat med dess vilda skönhet.

Santa Maria di Castellabate som semester-destination

Jag vill återkomma

Residence Halesia
Rent och fint

Byggnaderna är i perfekt skick
Gästvänlighet

Ägarna är alltid hjälpsamma och vänliga
Placering

Du kan gå till butikerna och handla allt som du behöver, staden har en vacker gågata.
 
Själva boendet på Residence Halesia
Tvårumslägenhet Typ A med 2/4 sängar

mycket rent och gott om utrymme
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)

ren och stor lite för kallt för mig, men simmade dock.
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2016
Antal resande 1 Vuxen
Namn
 Omdömet är översatt från tyska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Residence Halesia

Santa Maria di Castellabate som semester-destination

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2015
Antal resande 2 Vuxna, 3 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Residence Halesia

Residence Halesia
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Residence Halesia
Tvårumslägenhet Typ A med 2/4 sängar
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2014
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2011
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet
Paul med sällskap från Asarum i Sverige bodde på Residence Halesia i Santa Maria di Castellabate från den 19. september till den 3. oktober 2009.

Santa Maria di Castellabate är en förtjusande ort i norra Cilento. Vi bodde ett stenkast från byn och havet. En kort promenad och så var man på plats: stranden, restaurangen, bussen eller frisören. Vi hade hyrt bil, men den användes ytterst sällan då den lilla orten var så trivsam.
I några fall nyttjade vi bussen, det var riktigt kul att åka på detta sätt. Morgonen började med en kort promenad till bagaren som sedan följdes upp med att köpa buffelmozzarella. Salamin köpte vi mitt emot vårt boende hos slaktaren. Då våra 14 dagar i princip bestod av idel solsken så kunde vi avnjuta frukosten på terassen.
Turistsäsongen var i princip över, det fanns ingen trängsel. Det var det mycket lätt att bli bekant med de inhemska och de få turister som var där. Junior som var med, blev snabbt accepterad av de bollspelande italienska grabbarna, så där blev hans resa en succé. Många kvällar ägnades för hans del på torget som omvandlades till en fotbollsplan. Vi äldre satt på någon restaurang och hade det riktigt gott, detta efter dagens badande. Livet är privilegierat när man får uppleva så här goda dagar.

Allt fungerade bra och som vanligt är det lätt att resa med hjälpen från in-italia, Marcus och company. Vi återkommer!

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2009
Antal resande 4 Vuxna
Namn
Anders med familj från Tyresö i Sverige bodde på Residence Halesia i Santa Maria di Castellabate från den 11. till den 18. juli 2009. Innan dess hade de bott på Residence La Divina i Maiori.

Som helhet är vi mycket nöjda och allt fungerade helt problemfritt. In-Italia's hemsida är mycket bra då det är lätt hitta både insipration och tydlig fakta. Extra plus att kunna läsa vad andra resenärer tyckt om orter och boende.

Residence La Divina i Maiori var rymligt och fräscht. Läget är mycket bra då det är nästan helt ostört av trafik men samtidigt bara två minuter från stranden och tre minuter till huvudgatan. Signora Angela i receptionen var fantastiskt hjälpsam, med allt från att fixa en trasig duschslang till att rekommendera restauranger, och det blev många kindpussar när vi reste därifrån.
Som alltid hjälper det till om man själv pratar lite italienska.

Själva Maiori är en trevligt liten stad med ett lagom utbud av butiker och restauranger för en veckas semester. Visst är det en del turister men stämningen är ändå väldigt italiensk - avslappnad och vänlig. Stranden är inte långgrund och består mest av klapperstenar men helt ok och vattnet är fantastiskt. Bra lido-bad med trevlig service, bar och välskötta toaltetter etc men var beredd på att det är väldigt trångt mellan solstolarna och ganska höga priser.

Residence Halesia i Santa Maria di Castellabate tycker vi är en riktig pärla! Vi har rest i Italien ganska mycket och detta är utan tvekan den bästa lägenhet vi har haft. Välskött, rymlig och välutrustad lägenhet men framför allt de 2 uteplatserna och den fantastiska trädgården som gjorde att även våra barn (6 och 11 år gamla) tyckte att vi skulle äta hemma och bara sitta och njuta flera av kvällarna. Den trevliga ägaren och hans familj tog emot när vi ankom och kom regelbundet förbi för att kolla att allt var till belåtenhet. Det finns ingen pool men det är inget problem för oss som gillar havet bra. En hyfsad mataffär ligger precis runt hörnet och slaktaren ligger rakt över gatan. Enda nackdelen är att det är lite långt att gå (ca 1500 m) till de finare stränderna med lido-bad. Väl där är det å andra sidan otroligt vackra, lagom långgrunda sandstränder med fantastiskt klart vatten. Kan varm rekommendera Lido Azzuro om man vill hyra solstolar då de också har en riktig restaurang. Här åt vi härliga, långa luncher i skuggan nästan varje dag. Själva byn Santa Maria var avslappnad och trevlig med ett hyfsat utbud av restauranger.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2009
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2009
Antal resande 4 Vuxna, 6 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet
Christine och hennes man från Malmö i Sverige bodde på Residence Halesia i Santa Maria di Castellabate från den 23. augusti till den 6. september 2008.

Vi var mycket nöjda med resan både med boeende och själva orten.Blev glatt överraskad av att byn var så stor som den var jättemysig gågata, mycket folk, bra restauranger med bra priser, bra strand att bada vid. Från boeende var det nära till allt, fina lägenheter, jättetrevliga ägare som frågade hela tiden om allt var bra, jättemysig trädgård. Vi kan rekommendera en tur upp till själva orten Castellabate för att njuta av utsikten. Vi åker gärna med in-italia igen.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2008
Antal resande 2 Vuxna
Namn
Håkan och familj från Västra Frölunda i Sverige bodde på Residence Halesia i Santa Maria di Castellabate från den 26. juli till den 2. augusti 2008.

Staden var trevlig med bra restauranger mysigt centrum och bra bad. Lägenheten låg med gångavstånd till allt. Den bästa stranden låg dock ca 3 km bort. Bil rekommenderas. Mycket välskött och bra boende.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2008
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2007
Antal resande 2 Vuxna, 3 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 

Liknande ställen

Steel House di Zio Cristoforo

Casal Velino, Campania

Villa Mirella

Palinuro, Campania

Casale Villarena

Nerano, Campania

Rekommendationer till dig

Residence Villa Casale

Ravello, Campania

Villaggio Baia Serena

Vico Equense, Campania

Villa Rizzo - Masseria della Nocciola

San Cipriano Picentino, Campania

Populärt i Campania

Villa Mirella

Palinuro

Due Relais

Vietri sul Mare

search map