Semesterbostad i Santa Maria di Castellabate i Campania

Residence Halesia

Pris från per pers.
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

När man träder in genom porten till Residence Halesia i den lilla vackra byn Santa Maria di Castellabate, känns det nästan som man kommit till ett paradis. Den sköna atmosfären kommer prägla er vistelse.

Exotiska omgivningar

Det första intrycket är att det finns väldigt mycket blommor, svajande palmer och ett otroligt lugn, trots att vägen ligger utanför trädgården. Omgivningen inbjuder till en fantastisk semester på terrassen med en god flaska vin och en bra bok. Det är en mycket välskött gårdsplan och det syns tydligt att ägaren lagt en stor vikt vid att håll allt i ordning och mycket bra skick.

Nära till allt

Residence Halesia ligger i utkanten av Santa Maria di Castellabate, men tar man en genväg ned genom byn, kommer man till centrum eller stranden på bara 5 minuter. Det finns supermarket bara ca. 50 m. bort. Det finns bara 6 lägenheter i allt och förutom trädgården finns det en stor privat parkeringsplats bakom byggnaden.

Fina och rymliga lägenheter

Lägenheterna är rymliga och vackert inredda. Det är klinkers på golven och rustik inredning, som är så typiskt för Cliento området. Alla lägenheter har TV, egen terrass, som är möblerad med bord och stolar, solparasoll samt solstolar. Bruk av air condition betalas på stället.

Tvårumslägenhet Typ A till 2/4 personer
- består av vardagsrum med två bäddsoffor och kokvrå med fyra gasplattor, ugn, tvättmaskin och kylskåp, ett dubbelrum, badrum med dusch och WC samt två terrasser, en på varje sida av lägenheten.
Trerumslägenhet Typ B1 till 4/5 personer
- består av vardagsrum med bäddsoffa och kokvrå med fyra gasplattor, ugn, tvättmaskin och köksskåp, ett dubbelrum och ett sovrum med två enkelsängar, badrum med dusch och WC samt terrass.
Trerumslägenhet Typ B2 till 4/6 personer
- består av vardagsrum med två bäddsoffor och kokvrå med fyra gasplattor, ugn, tvättmaskin och kylskåp, ett dubbelrum och ett sovrum med två enkelsängar, två badrum med dusch och WC samt terrass.

 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
Flyg + boende
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn
 

Liknande ställe

Villa Mirella

Palinuro, Campania

Casale Villarena

Nerano, Campania

Villa Franca

Casal Velino, Campania

Rekommendationer till dig

Le Tre Sorelle

Casal Velino, Campania

Villa Franca

Casal Velino, Campania

Agriturismo Zio Cristoforo

Casal Velino, Campania

Populärt i Campania

search map