Semesterbostad i Santa Maria di Castellabate i Kampanien

Palazzetto Florio

 
Palazzetto Florio är inte tillgänglig i dagsläget
Palazzetto Florio är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Santa Maria di Castellabate här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Palazzetto Florio ligger mitt i det trevliga centrumet i denna pittoreska byn. Utöver att du bor precis vid stranden och de antika tornen, så finns det både restauranger och inköpsmöjligheter bara några meter härifrån. Nedanför lägenheterna ligger Ristorante Per Bacco och Bar Baffo.

Det finns 9 trevliga lägenheter som alla kokvrå med 4 kokplattor, kylskåp, satellit-TV, aircondition och förvaringsbox. De ligger på tre våningar och överst i uppgången finns ett gemensamt tvätteri som kan användas mot betalning. Då byggnaden är gammal finns det inte någon hiss. Man går in från en liten gata bakom byggnaden (motsatt riktning av strandpromenaden), där man även kan köra in och lasta av bagaget.

Läs mer om Palazzetto Florio

Notera att lägenhetspriserna är för två personer. Tillkommer fler personer, antigen som sover i bäddsoffan eller i det andra sovrummet, så ska man betala ett tillägg för varje extra person. Närmaste parkering ligger ca. 300 meter bort bakom kommunhuset och är mot betalning. Gratis parkering ligger annars 2 km. från huset.

Läs om lägenheterna på Palazzetto Florio

Dölj texten
 
 
search map