Hotell i Santa Maria di Castellabate i Kampanien

New Hotel Sonia

 
New Hotel Sonia är inte tillgänglig i dagsläget
New Hotel Sonia är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Santa Maria di Castellabate här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Från Hotel New Sonia har du kort avstånd till både stranden och till den långa gågatan där stadens invånare samlas hela dagen lång. Vill du slappa och sola finns det fina möjligheter på den närliggande sandstranden - men det finns även fina möjligheter för att utforska det spännande och natursköna Cilento Naturreservat som bjuder på både genuina städer som imponerande landskap.

Utsikt helt upp mot Amalfikusten

Från hotellet har man en fantastisk utsikt över stranden och havet precis som man kan se Amalfikusten vid klart väder. Hotellets placering mitt i stan gör att man har nära till allt. Badmöjligheterna i den fina lilla bukten är utmärkta.

Läs mer om New Hotel Sonia

Ett 3* hotell i turistklass

Hotellet har reception med uppehållsrum, hiss samt restaurang och pizzeria. Hotellet har även en privat strand med strandservice (solstolar och parasoller) mot en mindre avgift. Hotellet kan dessutom erbjuda parkeringsmöjligheter mot betalning.

Komfortabla rum

De totalt 33 rummen är snyggt inredda och utrustade med telefon, satellit-TV, förvaringsbox, minibar och badrum med dusch och toalett. Superior-rummen har balkong och havsutsikt samt aircondition är inkluderat i priset. Standard-rum med aircondition kan bokas mot mindre tillägg.

Dölj texten
 
 
search map