Omdömen från Seven Hostel

 
Seven Hostel är inte tillgänglig i dagsläget
Seven Hostel är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Sant' Agnello här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Seven Hostel

Läs personliga omdömen av Seven Hostel som ligger i Kampanien. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Seven Hostel. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.
Björn och fru från Lindome i Sverige bodde på Seven Hostel i Sant' Agnello från den 7. till den 9. september 2010. Sedan fortsatte turen till Hotel La Conca Azzurra i Conca dei Marini samt Hotel Il Nido i Amalfi.

Seven Hostels i Sant' Agnell och Il Nido i Amalfi var precis så bra vi hoppades att de skulle vara. La Conca Azzurra i Conca de Marini däremot överträffade alla förväntningar med råge. suveränt boende och otroligt tillmötesgående personal. Och vilken utsikt !!!! Det stället kan verkligen rekommenderas.

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2010
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod December 2009
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2009
Antal resande 1 Vuxen
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map