Hotell i Sant' Agnello i Kampanien

Seven Hostel

 
Seven Hostel är inte tillgänglig i dagsläget
Seven Hostel är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Sant' Agnello här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Seven Hostel är alla ungdomar och övriga resenärer med stram budgets dröm. Man bor med alla de faciliteter man finner på ett 4* hotell samtidigt som man betalar hostel priser...

Inredningen är stilren och modern precis som möblerna är noga utvalda och av högsta kvalitet. Receptionen på första våningen är öppen dygnet runt och den hjälpfulla personalen gör allt för att gästerna ska känna sig som hemma.

Läs mer om Seven Hostel

Från receptionen kommer man vidare till den stora baren med skön tillhörande innergård som om kvällen präglas av live musik och ”happy our”. Detta gör att många gäster väljer att båda inleda och avsluta kvällen här. Bland övriga gemensamma utrymme utmärker sig den stora takterrassen i olika nivåer med utsikt över kusten. En utmärkt plats för att njuta av en kopp kaffe eller ett glas vin.

Rummen är alla snyggt och modernt inredda. De 12 dubbelrummen finner man på översta våningen med fin utsikt över havet, Capri och Napolibukten. De är utrustade med TV, balkong och privat badrum med toalett och dusch. På andra våningen finns det sk ”dorms” som är jätte-rum med allt från 6-12 sängar. Dessa rum har eget eller delat badrum / toalett. Det finns ”dorms” för kvinnor eller mixade kvinnor / män.

Dölj texten
 
 
search map