Hotell i Sant' Agnello i Kampanien

Hotel Cristina

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Hotel Cristina ligger mellan kusten och höglandet med en mycket vacker utsikt: Man ser ut över bukten och upp mot vulkanen Vesuvius. Avståndet till centrala Sorrento är 1.200 meter vilket man lätt kan gå men det kräver lite mer kondition på tillbaka vägen då det går uppför. Det är ca. 600 meter till centrum i Sant' Agnello och det samma till stranden.

Pool, restaurang och varm atmosfär

Hotellet hör till de av hög klass men dock med en familjär och avslappnad varm atmosfär. Hotellet har pool med barnavdelning och poolbar. Det finns två hissar, stora gemensamma terrasser med utsikt över Napolibukten, vulkanen Vesuvio och havet samt både parkeringsplats och garage (betalas på plats) och internet-point. Hotellet har även egen restaurang som bjuder på specialiteter och lokala produkter från området. Dessutom finns det loungebar och hotellet erbjuder shuttlebus med fasta tider till deras systerhotell Central i Sorrento samt till tågstationen i Sorrento.

Läs mer om Hotel Cristina

Fina och komfortabla rum med utsikt och balkong/terrass

Rummen bär tydlig prägel av att vara nyrenoverade (2010) med fina antika möbler, sköna färger samt möbler och sängar av bra material.

Alla rum är utrustade med aircondition, satellit-TV, minibar, förvaringsbox, trådlöst internet (mot betalning) samt eget badrum med toalett, dusch och hårtork. Alla Superior-rum har egen balkong eller terrass med havsutsikt samt vy mot Vesuvius. Standardrummen har utsikt mot trädgården och enstaka har balkong. Balkongerna till Superior rummen är som regel något större än standardrummen och utrustade med moderna designmöbler.

Läs om rummen på Hotel Cristina

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map