Omdömen från Hotel Corallo

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Hotel Corallo

Läs personliga omdömen av Hotel Corallo som ligger i Kampanien. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel Corallo. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

6 fina dagar på Hotell Corallo

Ett jättebra hotell och som har allt du behöver. Fin utsikt, härligt med en liten strand bredvid och det var endast en kort promenad in till Sorrentos centrum. Gratis buss var helt toppen. Bra service och trevlig personal samt servitörer.
Vi hade ett stort och fint rum med en härlig balkong samt utsikt till sjön.

Sant' Agnello som semester-destination

Hotel Corallo
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
Frukosten
 
Själva boendet på Hotel Corallo
Dubbelrum m. delvis havsutsikt
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2018
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map